Back to all First jobs

Thumb

First Job

Hofstade-Aalst

Jan de Nul

Tender Engineer Offshore (M/V)

Company description

Ben je avontuurlijk aangelegd? Deins je niet terug voor een nieuwe uitdaging? Dan is werken bij Jan De Nul Group iets voor jou!

Job description

Na een inloopperiode - waarin gezorgd wordt voor een degelijke begeleiding - zal u mee instaan voor de prijscalculatie van belangrijke offshore mariene projecten die verband houden met de uitbouw van windmolenparken, installatie van rots over pijpleidingen en kabels tot op dieptes van 2.000 m, installeren van kabels, baggeren van sleuven voor pijpleidingen en kabels etc. Kortom alles wat te maken heeft met de maritieme voorziening in de energiebehoeften van vandaag en morgen.

Onder leiding van en samen met de tender manager analyseert u de plannen en besteksdocumenten op hun technische haalbaarheid en bekijkt u mogelijke variante uitvoeringstechnieken om te komen tot een technisch en commercieel interessante offerte. Daarbij kan uiteraard een beroep gedaan worden op collega?s en op gespecialiseerde in-house diensten die instaan voor ondermeer stabiliteitsberekeningen, tekenwerk e.d. Grotere projecten worden in teamverband uitgewerkt.

U werkt vanuit kantoor Aalst maar buitenlandse werfbezoeken zijn mogelijk.

Searched Profile

U bent Burgerlijk ingenieur in de bouwkunde/werktuigkunde. U beschikt over een grondige kennis van MS office (vnl: Excel). Een basiskennis Engels is vereist.
U werkt nauwkeurig en planmatig, maar creativiteit en gedrevenheid zijn evenzeer belangrijk.

We offer

Een eerste ervaring bij een wereldspeler!

Apply for this job

Articles you may want to read