Back to all First jobs

Thumb

First Job

Erpe-Mere

First Floor

Traineeship Logistiek Management bij Colruyt - Erpe-Mere Nachtploeg

Company description

Waar kom je terecht?

First Floor begeleidt Young Professionals in het maken van de juiste keuze voor een eerste of nieuwe job. Want een weloverwogen start in een omgeving die echt bij je past, zet je op de juiste koers voor een succesvolle carrière! 

Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste werkervaring achter de rug en zou je graag groeien naar een leidinggevende functie? Heb je een gezonde interesse in logistiek en spreekt people management jou aan? 

Dan is een ‘Traineeship Logistiek Management’ bij Colruyt Group op jouw lijf geschreven. 

Colruyt Group is een familiebedrijf. En dat voel je, ondanks zijn grootte, nog steeds tot in elke afdeling. Hier staat de werknemer centraal en staat je professionele en persoonlijke groei voorop. Want als jij groeit, groeit het bedrijf ook. Hier kan je vanaf dag één, #samen met je team, een voelbaar verschil maken. 

Wie Colruyt Group zegt, zegt duurzaamheid, en dat heeft een reden. Duurzaam ondernemen loopt al vele jaren als rode draad door alle afdelingen van de organisatie. Als deel van het Colruyt team krijg je dan ook de kans om binnen een open en familiale sfeer een duurzame meerwaarde te creëren. 

First Floor bekijkt graag met jou of dit de job is waar jij in de startblokken staat voor een leerrijke en mooie loopbaan.

Job description

Wat ga je doen?

Je start in een traineeship van 12 maanden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Samen met jouw mentor die zorgt voor de nodige coaching en begeleiding werk je op projectbasis in distributiecentra om alle aspecten van de job te ontdekken. 

Je neemt een duik in de wondere wereld van logistiek: processen begrijpen en optimaliseren, daar draait het om. Je groeit naar een rol waarin je meester wordt in planning en organisatie. Tegelijkertijd leer je ook een gezonde dosis people management skills. Want het einddoel is je team aansturen om samen met hen voldoening te halen uit de resultaten die jullie dag na dag opleveren.

Stap voor stap neem je meer taken op jou en krijgt je meer verantwoordelijkheden. Na je training ben je helemaal klaar voor de job van teamleader in het kloppende hart van de organisatie! 

Searched Profile

Wat zoeken we?

  • Je hebt minstens een bachelordiploma op zak; 
  • Je werkt graag met mensen en ziet jezelf in een coachende en begeleidende rol; 
  • Je bent empathisch en het motiveren van een groep is iets wat je graag doet of … nog belangrijker, je wil het leren!;
  • Je haalt energie uit het optimaliseren en efficiënter maken van processen. Je durft je ideeën voor verbetering op tafel gooien;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt graag in oplossingen;
  • Je spreekt goed Nederlands en durft ook je kennis van het Frans gebruiken;
  • Je bent flexibel op vlak van werkrooster. Je werkt in ploegen tijdens de nacht. En voor je hierbij afhaakt: in ploegen werken heeft best veel voordelen :-). Meer vrije tijd: Sporten, shoppen op de avenue Louise wanneer het niet druk is, geen files, …. Het overwegen waard niet?!

We offer

Wat mag je verwachten in ruil voor jouw talenten?

Je komt terecht in een familiebedrijf waar je als young potential op de nodige coaching en begeleiding kan rekenen. Je krijgt naast een on-the job training de mogelijkheid om jezelf doorheen je loopbaan verder te blijven ontwikkelen. 

Wanneer je traineeship erop zit en je heel wat ervaring op zak hebt als teamleader, geniet je van tal van doorgroeimogelijkheden in een heel diverse en grote organisatie.

Naast professionele en persoonlijke groei zet Colruyt Group ook in op een gezonde work-life balance voor zijn werknemers. Tenslotte mag je je verwachten aan een zeer aantrekkelijk salarispakket in lijn met je ervaring, aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen waaronder verzekeringen, ploegenpremie, maaltijdvergoeding,..enzovoort. Kandidaten met ervaring kunnen daarnaast ook rekenen op een wagen, waar dit voor schoolverlaters is voorzien na het traineeship van 1 jaar. 

Apply for this job

Articles you may want to read