Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Departement Mobiliteit en Openbare Werken

tunnelcoördinator

Company description

Mobiliteit en Openbare Werken is een onderdeel van de Vlaamse overheid, bevoegd voor zowat alles wat met verkeer, mobiliteit, waterwegen, infrastructuur en openbare werken te maken heeft.

Het beleidsdomein Mobiliteit en Openbare Werken (MOW) is één van de 9 beleidsdomeinen van de Vlaamse overheid. MOW staat op een duurzame manier in voor een veilige, vlotte en slimme mobiliteit en voor het geïntegreerd en efficiënt beheren en realiseren van infrastructuur ten dienste van maatschappij en economie in Vlaanderen.

Job description

Als tunnelcoördinator maak je deel uit van het team tunnelcoördinatie en neem je de coördinatie van 1 of meerdere wegtunnels voor je rekening. Als tunnelcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor externen en collega’s wat betreft jouw tunnel en ben je verantwoordelijk voor een tunnel in zijn totaliteit, dus ook voor installaties die door andere afdelingen of door externen, beheerd worden. In de nieuwe matrix organisatiestructuur neem jij een cruciale en centrale rol op, dit impliceert dat je organisatorische en communicatieve vaardigheden zeker zo belangrijk zijn dan je technische bagage. Er wordt niet verwacht dat je een technisch specialist bent, hiervoor kan je beroep doen op de expertise van de projectingenieurs binnen het team instandhouding tunnels. Zij staan, samen met de werfcontroleurs en tunneltoezichters, in voor de voorbereiding, uitvoering en opvolging van het regulier en structureel onderhoud zodat jij je vooral kan focussen op de andere processen. 

Lees meer over het takenpakket, de organisatie en de selectieprocedure in het selectiereglement als bijlage bij ‘extra documenten’. Download dit selectiereglement en hou het bij voor het verdere verloop van de procedure..

 

Searched Profile

Je beschikt over een masterdiploma, bij voorkeur in de richting industriële wetenschappen/ industrieel ingenieur - bouwkunde of elektromechanica of mobiliteitswetenschappen.
Heb je relevante werkervaring, dan is dat een pluspunt, maar gemotiveerde schoolverlaters komen ook in aanmerking!

We offer

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving.
  
Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk. 

Je bruto aanvangssalaris bedraagt minimaal  3.268,73 euro (0 jaar ervaring - salarisschaal  A111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden.  

Apply for this job

Articles you may want to read