Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Beiersdorf

TWEETALIGE APOTHEEKAFGEVAARDIGDE - ANTWERPEN

Company description

Beiersdorf België is gevestigd in Brussel en heeft ongeveer 80 werknemers in 2014. Met onze merken NIVEA, Eucerin en La Prairie spitsen we ons volledig toe op de noden van onze klanten.

Beiersdorf België is één van de 150 internationale filialen van het cosmeticabedrijf Beiersdorf AG, dat gevestigd is in Hamburg, Duitsland. Al meer dan 130 jaar zetten we ons beste beentje voor om aan de individuele noden van onze klanten te voldoen. We staan nu bekend als de uitvinders van de moderne huidverzorging. We danken ons internationaal succes aan onze expertise op het vlak van onderzoek en ontwikkeling, onze vernieuwende producten en onze sterke merken. Beiersdorfs NIVEA is het grootste merk voor huidverzorging ter wereld*. Andere namen in zijn succesvolle internationale merkportfolio zijn Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 en Hansaplast. Filiaal Tesa SE is een van de meest toonaangevende producenten van zelfklevende producten en systeemoplossingen voor de industrie, de doe-het-zelfmarkt en consumenten.

Job description

Beiersdorf zoekt een APOTHEEKAFGEVAARDIGDE binnen de divisie Beiersdorf Pharma.

Je missie :

Je vertegenwoordigt het productengamma van de klant bij apothekers in je toegewezen geografische sector (Antwerpen). Je informeert de apothekers over het volledige productgamma en je verkoopt ook rechtstreeks. Je bent het aanspreekpunt van je klanten voor de verkoop, opvolging van de bestellingen, opleidingen en ook voor de visibiliteit van onze producten. Je ben zelf verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde verkoopdoelstellingen in jouw sector!

Searched Profile

- Passie voor sales en idealiter heb je reeds een eerste ervaring op dit gebied
- Je bezit een master of bachelor diploma (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel)
- Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans
- Je bent resultaatgericht en je bent een goede communicator
- Je bent flexibel, gedreven, klantengericht, stressbestendig en ondernemend.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B

We offer

Uitdagende verantwoordelijkheden binnen een dynamisch team naast andere divisies van Beiersdorf België. Wij bieden je een aantrekkelijk salarispakket met firmawagen.

Apply for this job

Articles you may want to read