Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

SGS

Vlotte administratief medewerk(st)er met een hart voor internationale handel

Company description


SGS (www.sgs.be) is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. SGS staat bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. SGS onderhoudt wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers.

De Business Line Supply Chain Services biedt zowel lokaal als internationaal een reeks diensten aan om de potentiële risico's in de toeleveringsketen te beheersen. Door middel van evaluaties, inspecties en testen op industriële goederen zorgen we ervoor dat projecten vlekkeloos verlopen en zowel de klant als de leverancier op beide oren kan slapen.

Wij zoeken een enthousiaste communicatieve en administratieve kracht om ons team in Antwerpen te versterken

Je komt terecht in een divers team waar een go-go-go-mentaliteit, nauwkeurigheid en humor de toon aangeven.

Job description

•              Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten. Je verwerkt de inkomende opdrachten en beantwoordt hun vragen met plezier. Klantencontact per mail of per telefoon schrikt jou niet af.

•              Je controleert de opdrachten op juiste inhoud en volledigheid. Vervolgens zet je ze om in werkinstructies voor ofwel onze lokale inspecteurs, ofwel buitenlandse SGS-kantoren.

•              Je beheert bijhorende documentatie zoals offerte en facturatie.

•              Door de nauwe samenwerking met collega’s zorg je mee voor een goede opvolging van de lopende activiteiten. Teamwork makes the dream work.

•              Je werkt deels vanuit onze hoofdzetel in Antwerpen-Noord, deels van thuis.

Searched Profile

•         Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, werklust én gevoel voor humor zijn jouw voornaamste troeven. Je communiceert open, gaat proactief te werk en durft initiatief nemen.

•              Je bent een kei in administratie: dossiers opvolgen van A tot Z geeft jou een voldaan gevoel.

•              Je  beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma in een administratieve richting en/of kan relevante werkervaring voorleggen. Gemotiveerde schoolverlaters komen ook in aanmerking. Jouw motivatie en drive maken voor ons het verschil.

•              Je hebt een brede interesse in internationale handel: je begrijpt dat de wereld van morgen landsgrenzen en taalbarrières overstijgt.

•              Naast een perfecte kennis van het Nederlands, spreek en schrijf je ook een foutloos Engels. Andere talen zijn een pluspunt.

 

We offer

Interesse om deel uit te maken van onze grote SGS-familie?

We zijn benieuwd naar je reactie! Reageer op de vacature met jouw verhaal en cv en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe uitdaging binnen SGS.

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs

 • =job.status_text

  Junior Planning Officer

  SGS First Job
  2030 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time