Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Agentschap Wegen en Verkeer

werfcontroleur elektrische weginstallaties

Company description

Het Agentschap Wegen en Verkeer beheert ongeveer 7000 km gewest- en autosnelwegen en ruim 7700 km fietspaden.

Job description

De functie van werfcontroleur elektrische weginstallaties situeert zich binnen het Team Elektrische Weginstallaties van het Agentschap Wegen en Verkeer. Dit team staat in voor de elektromechanische uitrusting, zoals wegverlichting, verkeerslichten en verkeerswisselaars, die hoort bij wegen. Je zal in eerste instantie ingeschakeld worden in het deel van het team dat verantwoordelijk is voor de verkeerslichten. 

Jouw takenpakket:

Je staat in voor het opvolgen van werken die worden uitgevoerd door aannemers. Dit zijn werken i.v.m. elektromechanische weginstallaties (wegverlichting, verkeerslichten, verkeerswisselaars,…).
Je ziet er op toe dat de wetgeving, regelgevingen en bepalingen uit het bestek gerespecteerd worden. Op die manier waak je erover dat de werkzaamheden vlot, tijdig, kwaliteitsvol en conform de gemaakte afspraken verlopen.

Je bent vaak alleen op pad, maar hebt contacten met aannemers, burgers, andere openbare besturen en je werkt ook samen met andere werfcontroleurs Elektrische Weginstallaties en collega-controleurs bij aannemingen. Het gaat om een heel gevarieerde opdracht die ook buiten wordt uitgeoefend.

Maak kennis met Bart en zijn functie als werfcontroleur

Searched Profile

Je beschikt over een bachelordiploma bij voorkeur in één van volgende vakgebieden: elektriciteit, elektronica (-ICT), elektromechanica, mechanica of toegepaste informatica.

Bij voorkeur heb je minstens 1 jaar ervaring met werfcontrole van elektromechanische installaties. Pas afgestudeerden komen ook in aanmerking.
Je beschikt over een rijbewijs B.

Jouw technische competenties                                                   

Ervaring met elektromechanische installaties is een troef.
Kennis van één van de volgende vakgebieden is een pluspunt: elektriciteit, elektronica (-ICT), elektromechanica, mechanica of toegepaste informatica (specialisatie netwerkmanagement).

Bijkomende verwachtingen

Je maakt, samen met je collega’s, deel uit van de wachtdienst voor elektrische weginstallaties (buiten de diensturen). Sommige werven kunnen nacht- en weekendwerk (waarvoor compensatie voorzien is) vereisen.
Via een interne opleiding ben je bereid een BA5-attest te verwerven.

We offer

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer werk je mee aan de mobiliteit en verkeersveiligheid in Vlaanderen. Je maakt deel uit van een organisatie die resultaatsgerichtheid weet te combineren met een menselijke werkomgeving. 

Naast het meewerken aan tal van boeiende projecten krijg je een mooi en competitief loon aangevuld met o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon-werkverkeer met openbaar vervoer, 35 vrij te kiezen vakantiedagen, vrijaf tussen Kerstmis en Nieuwjaar, glijdende werkuren en de mogelijkheid tot telewerk.

Je bruto salaris bedraagt minimaal € 2.419,99 (0 jaar ervaring - salarisschaal B111) en relevante privé-ervaring of ervaring als zelfstandige kan onder bepaalde voorwaarden verloond worden. 

Apply for this job

Articles you may want to read