Back to all First jobs

Thumb

First Job

Drogenbos

ABSI

Word Salesforce Consultant bij ABSI!

Company description

Sta je open voor een onverwachte carrière in een snelgroeiende omgeving?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s om ons groeiende team te versterken alsSalesforce Consultant. Salesforce is wereld marktleider in CRM en cloud oplossingen.ABSI was de allereerste Salesforce partner in België en is de leider op vlak van de integratie van Salesforce in België met meer dan 200 succesvolle projecten.

Job description

Wat zal je doen alsSalesforce Consultant?

Als medewerker van ons Salesforce team, sta je rechtstreeks in contact met onze klanten om te begrijpen welk probleem ze willen oplossen en hen vervolgens te laten zien hoe het Salesforce platform hen kan helpen in het bereiken van hun doelstellingen. Jouw functionele kennis, kritisch denkvermogen en uitzonderlijk creatief talent helpen je om een functionele oplossing te bekomen en deze te implementeren om zo tot onmiddellijke aanname en succes te komen.

Heb je een passie voor de analyse van business processen en ben je steeds weer in staat om de eisen en behoeften van onze klanten om te zetten in een concrete en passende oplossing? Werk je graag in een snelgroeiende en dynamische onderneming? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Je verantwoordelijkheden zullen als volgt zijn:

 • Luisteren naar de eisen van de klant, herzien van huidige en toekomstige bedrijfsprocessen en al deze input na volledig inzicht vertalen naar een realistisch en uitvoerbaar oplossingsdesign dat ontwikkeld en geïmplementeerd kan worden
 • Effort Estimates voorbereiden om deze oplossing te bouwen na het bestuderen van Requests for Proposals (RFP’s), vereisten en gerelateerde klantdocumenten. Dit in samenwerking met een sterk team met ontwikkelaars, project managers en andere ABSI Salesforce consultants
 • Het geven van Salesforce demo's en presentaties om de klant te overtuigen van hoe Salesforce hen kan helpen bij het bereiken van hun financiële, strategische en tactische doelen
 • Het Salesforce platform implementeren van begin tot einde, van de start tot de functionele tests en training, tot volledige klanttevredenheid bekomen is
 • Het professioneel documenteren van de opgeleverde oplossing

Searched Profile

Wat zal je helpen de job te bekomen?

 • Je deelt onze passie voor technologie : Je volgt de laatste trends omtrent technologie, gebruikt best practice principes en je wilt werken in een omgeving waar dat de norm is. Bovendien heb je een sterke drang om nieuwe toepassingen te bouwen waar je trots op kan zijn en die reële waarde hebben voor je gebruikers.
   
 • Je weet hoe je toegevoegde waarde beschrijft en levert. Je bijt je graag vast in het uitzoeken, begrijpen en analyseren van een product en/of proces en je deelt deze kennis graag met je collega's. Je werkt graag samen met klanten en sales-, marketing- of back office managers. Je gebruikt de feedback van klanten om productdemo’s of mock-up concepten op te zetten en te demonstreren zodat de toegevoegde waarde van het platform duidelijk wordt.
 • ​ Grote en complexe organisaties schrikken jou niet af. Van lokale klanten tot Fortune 500 Organisaties, de klanten van ABSI behoren tot de meest complexe en gesofisticeerde organisaties.


Gevraagde vaardigheden

Bij ABSI zijn we op zoek naar gemotiveerde, energievolle en getalenteerde mensen en niet alleen naar een lijst vaardigheden. Ervaring met de volgende zaken is wel ideaal:

 • Bachelor of Master in Business Management, Economie, Marketing, Psychologie of IT
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een sales-, marketing- of after salesfunctie, of in CRM IT support of consulting
 • Actief kunnen luisteren naar de noden van klanten en presentaties snel kunnen aanpassen om bepaalde productfeatures in de verf te kunnen zetten in functie van deze noden
 • Uitstekende communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels; Frans is een pluspunt
 • Courante kennis van gangbare office toepassingen: Word, Excel. Access is een pluspunt
 • Creatieve en flexibele geest; je kunt zelfstandig werken maar ook in teamverband

We offer

Waarom zou je bij ABSI starten?

 • We beschouwen voortdurende opleiding als noodzakelijk. Je krijg formele en on-the-job opleidingen om binnen enkele maanden eengecertifieerde Salesforce Administrator & Consultantte worden. Voortdurende opleidingen zijn de sleutel tot succes in je carrière en je verdere groei in onze organisatie. Dit houdt ook het delen van je kennis met collega's in, je deelname aan formele opleidingen en conferenties in Europa en de VS in alsook je voortdurende verdere certificering.
   
 • Snelle groei betekent veel mogelijkheid tot vooruitgang. Onze Salesforce-afdeling is in 2002 gestart als een kleine activiteit en vandaag zijn we een welvarende organisatie met een team van 60 personen in België (met collega’s in Nederland, Frankrijk en Sri Lanka). Veel van onze ervaren consultants zijn op instapposities gestart in het bedrijf. We hebben nog steeds een ambitieuze groei voor ogen, dus nu is het uitgelezen moment om ons team te vervoegen.
   
 •  Onze bedrijfscultuur zit vol met #GoodEnergy. ABSI-kantoren zijn open, dynamische ruimtes, ontworpen om creativiteit en samenwerking te bevorderen. We organiseren regelmatig team events waar onze medewerkers plezier hebben. We waarderen hard werk, sterke communicatie en het vermogen om uitdagingen flexibel en goedgehumeurd aan te pakken.
Apply for this job

Articles you may want to read