Back to all First jobs

Thumb 1e019249b70d3d18a06f31c00b6b777f3d234b49

First Job

Wielsbeke

UNILIN

Young Graduate with passion for UNILIN

Company description

Wil je jouw talent verder ontplooien bij een Top Employer waar passie en entrepreneurship centraal staan? Ben je ready for a top job  en op zoek naar een omgeving waar iedereen dezelfde resultaatgerichte drive heeft als jou? Dan ben je bij UNILIN aan het juiste adres!

Job description

We hebben tal van mogelijkheden voor gemotiveerde schoolverlaters binnen verschillende domeinen van onze organisatie:

 • Production & Engineering: je hebt zin om ambitieuze procesverbeteringsprojecten op te volgen en nieuwe productielijnen op te starten. De combinatie techniek en people management spreekt je enorm aan.
 • Utilities & Facilities: je wil je vastbijten in brede technische projecten. Je analytisch en technisch inzicht wil je zeker toepassen, maar je focust ook graag op jouw leidinggevende capaciteiten.
 • IT: je ziet het helemaal zitten om de wereld van digitalisering, Industry 4.0, factory of the future en SAP binnen te treden. Je wil hierbij analyserend en proces optimaliserend te werk gaan.
 • Marketing: je wil impactvolle bedrijfsproblemen vertalen in gestructureerde analyses en verbeteringsprojecten, helpen bij het ontwikkelen en uitrollen van ons B2B digitaal marketing plan, ...
 • Corporate Finance: jouw doorzettingsvermogen en sterk analytische geest wil je inzetten voor o.a. financiële analyses, M&A, controle van boeiende cijfers en impactvolle business projecten.
 • Sales: na een intensieve producttraining, kan je jouw commerciële flair en analytisch denkvermogen volop benutten om bestaande klantenrelaties te onderhouden en een nieuw netwerk uit te bouwen.
 • Accounting: accounting is volledig je ding, maar dan wel liefst in een internationaal en dynamisch bedrijf. Je staat in voor boekhoudkundige transacties en financiële verrichtingen, maar je wordt ook betrokken bij verbeteringsprojecten en intercompany afstemmingen.

Searched Profile

Ben jij het talent dat we zoeken?

 • In juni zal je in schoonheid afstuderen (Bachelor of Master), of je hebt reeds je diploma op zak en een eerste ervaring.
 • Je hebt uitstekende communicatie skills in het Nederlands en Engels. Kan je daarnaast een mondje Frans of Duits, dan is dit mooi meegenomen.
 • Je hebt een analytische geest met gevoel voor prioriteiten en een kritische en creatieve blik.
 • Je wacht niet af, maar neemt zelf initiatief om steeds weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.
 • Je wil werken bij een Top Employer, die investeert in haar medewerkers, nieuwe technologieën en hoogstaande producten.

We offer

Wat bieden wij?

UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen. UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen in het buitenland en een ruim opleidingsaanbod.

Articles you may want to read