Back to all First jobs

Thumb

First Job

Antwerpen

Profile Group

Young Potential: Junior IT analist

Company description

Onze klant is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in opslag en transport van chemicaliën. Het bedrijf in sterke groei - van 4 naar 340 werknemers in 25 jaar tijd - is nog steeds een hecht familiebedrijf, waar iedere hardwerkende werknemer alle kansen krijgt.

De laatste jaren zet onze klant stevig in op innovatie en digitalisering. Voor het IT-team zijn we dan ook op zoek naar een hands-on Junior IT analist.

Job description

Je komt terecht in een klein maar ervaren IT-team waar volop aan de toekomst wordt gewerkt. Samen met je collega's denk en werk je mee aan de digitalisering enautomatisering van verschillende bedrijfsprocessen.

Searched Profile

  • Jij bent een ambitieuze starter met een analytisch brein. Of je hebt net een eerste werkervaring achter de rug. Hoe dan ook sta je te trappelen om je carrière in IT te lanceren.
  • Je behaalde je masterdiploma TEW of handelsingenieur. Een IT-gerelateerde specialisatie is een plus.
  • Bij voorkeur werk je vlot met SAP ABAP en heb je kennis van één of meerdere SAP-modules. Uiteraard wordt er indien nodig extra opleiding voorzien.
  • Je bent een doorzetter met een hands-on mentaliteit. Je bent leergierig, ondernemend, creatief en dynamisch.

We offer

Een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf met een informele, no-nonsense bedrijfscultuur.

Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen, ruime ontplooiingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Apply for this job

Articles you may want to read