Back to all First jobs

Thumb d1c3a6fc02ff68d5e0b480f127362968452172b6

First Job

Neder-over-Heembeek

Securitas

Young Potentials met people management skills

Company description

Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector.

Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel zijn we op zoek naar een gemotiveerde "Young Potentials met people management skills" (m/v) voor de regio van Brussel en Wallonië.

Job description

Als Young Potential bij Securitas, stap je in een Traineeship dat erop gericht is je binnen een periode van 12 maanden te laten doorgroeien naar een operationele leidinggevende functie binnen Securitas. Dit opleidings- en ontwikkelprogramma combineert een doorgedreven on-the-job training met coaching en training en laat je toe je competenties en talenten verder te versterken.

Je kan meteen aan slag binnen één van onze divisies. In de eerste periode leer je de bewakingssector kennen door middel van opleidingen en terreinervaring. Je maakt kennis met de brede waaier van diensten die Securitas aanbiedt aan haar klanten en je start na een opleiding van 3 maand als bewakingsagent gedurende 1 maand. Hierna groei je door tot team leader waarbij je al een eerste kennismaking krijgt met het aansturen van een klein team. Stapsgewijs word je ingewijd in de verschillende facetten van een leidinggevende functie bij Securitas : people management, commerciële taken, conflicthantering, rapportering, … om te eindigen als Team coördinator waarbij je een groter team aanstuurt. Een rode draad doorheen je inwerk- en leertraject bestaat uit een doorgedreven kennismaking met ons technology departement..

Searched Profile

* Je beschikt over een bachelor of master diploma. Deze studies vul je eventueel aan met een eerste ervaring van een 2-tal jaar in een B2B-omgeving maar dit is geen must.
* Je werkt elke dag met mensen. Je bent een geboren leider die managementambities combineert met commerciële drive.
* Je onderscheidt je dankzij je ondernemerschap en je hands-on mentaliteit. Het schrikt je niet af verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te werken. Daarnaast ben je evenzeer een teamplayer.
* Je beschikt over een grote honger om de bewakingssector te leren kennen in al zijn facetten. We verwachten van jou een uitgesproken interesse om je te verdiepen in de technologische uitdagingen waarvoor onze sector staat.
* Je communiceert vlot in het Frans, Nederlands en Engels.

We offer

* Een opleidings- en ontwikkelprogramma dat je toelaat door te groeien naar een leidinggevende positie binnen Securitas.
* Een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een professionele werkomgeving waarin ondernemerschap, teamwork en innovatie centraal staan.
* Een marktconform salaris met op termijn een bedrijfswagen.

Articles you may want to read

Similar starterjobs