Back to all First jobs

Thumb

First Job

Brussels

Belfius

Young Professional-Traineeship

Company description

Starters op weg zetten naar hun eerste succes, particulieren hun woondroom helpen realiseren, ondernemers ondersteunen bij de groei van hun onderneming… Wie bij Belfius werkt, speelt elke dag een rol van betekenis in onze samenleving. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experten die elk op hun manier bijdragen aan de projecten en de tevredenheid van onze klanten.

Werken bij Belfius, dat is meer dan voldoening vinden in uw job. Dat is ook uw rol opnemen in de toekomst van onze samenleving.

Job description

Heb je zopas je universitair diploma behaald of heb je maximaal twee jaar ervaring? Dan kan je bij ons een traject van 2 jaar volgen tijdens hetwelk je aan diverse strategische projecten zal kunnen meewerken (4 projecten voor telkens 6 maanden) in bank- en verzekeringsdomeinen. Zo krijg je een unieke kans om diverse opleidingen te volgen zoals Process Modelling & Lean, Project management, Boost your creative skills, Develop your Leadership om er maar enkele op te noemen... Na die 2 jaar ben je klaar om een sleutelrol te spelen in de onderneming.

Wat zijn de voordelen voor jou?

 • je kan diverse taken vervullen in strategische projecten met een hoge toegevoegde waarde voor bank en verzekeringen;
 • je ontwikkelt een brede kennis op het vlak van business, technologie en producten. Dankzij het "Taste & Try out"-parcours, en je krijgt een unieke kans om op termijn een functie uit te oefenen in het domein dat het best past bij je ambities;
 • je leert bij van de expertise van ervaren collega's die bereid zijn je door de verschillende stappen van je ontwikkeling te loodsen;
 • je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar authenticiteit en transparantie centraal staan;
 • je wordt gecoacht on the job en volgt een opleidingsprogramma op maat;
 • je wordt aangeworven met een COD, je krijgt een aantrekkelijk marktconform loon en je hebt de mogelijkheid om zelf je loonpakket samen te stellen.

Searched Profile

 • je behaalde een Master diploma;
 • je bent pas afgestudeerd of je hebt een eerste beroepservaring (hoogstens 2 jaar);
 • je parcours onderscheidt zich door je inzet in extra-curriculaire activiteiten waarin je het bewijs levert van je verantwoordelijkheidszin en je zin voor initiatief;
 • je bent een geboren leider: je bent niet bang om de leiding te nemen van projecten door te creëren, te innoveren en door te breken met gewoonten, en door de partners die betrokken zijn bij de projecten te challengen;
 • je hebt een uitgesproken belangstelling voor nieuwe technologie en voor de digitale omgeving voor de bank- en de verzekeringswereld;
 • je beheerst de twee landstalen uitstekend.  Dit is een essentiële voorwaarde!;
 • je bent nieuwsgierig en wilskrachtig en je bent kritisch en analytisch ingesteld;
 • je bent "hands-on" en ziet snel verbetermogelijkheden en oplossingen;
 • plaats van tewerkstelling: Brussel.

We offer

Bij Belfius willen we Meaningfull & Inspiring zijn voor de Belgische samenleving. Jij kan samen met ons mee het verschil maken.

We hechten belang aan een gezond evenwicht tussen werk en privé en geven je dan ook de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen en regelmatig van thuis uit te werken. De andere dagen werk je in een satellietkantoor of in onze hoofdzetel in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met de trein en elke andere vorm van openbaar vervoer.

Begin in onze hoofdzetel de dag met een trainingssessie in de fitnessruimte van de Belfius Workout, gebruik 's middags een gezonde lunch in ons bedrijfsrestaurant of in The Village, waar je - bij een koffie of een kleine snack - contacten met collega’s kan leggen in open ontmoetingsruimten.
Neem je loopbaan in eigen handen en krijg zo de kans jezelf te ontwikkelen met behulp van onze Belfius Academy. Als werkgever investeren we in leiderschapsontwikkeling en dragen we diversiteit en gelijke kansen hoog in het vaandel.

We bieden jou bovendien een aantrekkelijk salarispakket aan dat je deels naar eigen behoeften kan samenstellen, met daarbovenop tal van bovenwettelijke voordelen zoals een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, een abonnement voor het openbaar vervoer, korting op bank- en verzekeringsproducten, enz.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar starterjobs