Back to all First jobs

Thumb

First Job

Turnhout

Würth Belgium

Young Sales Potential

Company description

Würth Belux nv, onderdeel van de Würth groep, werd opgericht op 1 april 1964. Vandaag telt Würth Belux nv zo’n 450 medewerkers. Een buitendienstorganisatie van 290 gespecialiseerde medewerkers en een uitgebreid netwerk van 21 shops zorgen voor een uitmuntende dienstverlening.

60.000 klanten in België en Luxemburg vertrouwen op de kwaliteit en de service van Würth. Tot de klantenkring van Würth behoren hout- en metaalverwerkende bedrijven, de bouw- en installatiebranche, de automotive branche, de transportsector en vele andere takken van nijverheid en industrie.

Afgestemd op de werkzaamheden van klanten in de diverse branches levert Würth Belux nv 130.000 verschillende producten. Tot het leveringsprogramma behoren bevestigingsmaterialen, ankers en pluggen, Din & Norm, onderhouds-, lijm- en kitproducten, elektrische, perslucht- en handgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, werkplaatsuitrusting en opbergsystemen, meubel- en bouwbeslag.

De laatste vijf jaren zijn er niet minder dan vier specialismen ontwikkeld: WOW! staat voor Würth Online World en is specialist in autodiagnose. WABCOWÜRTH is expert in diagnose van vrachtwagens en autobussen. Coolius focust op het onderhoud van aircosystemen en ORSYmobil is gespecialiseerd in voertuiginrichting.

Met het Würth Kunstforum heeft België er een museum voor moderne kunst bij. Het kunstforum is het achtste binnen de Würth groep en is zowel toegankelijk voor medewerkers, klanten als het grote publiek.

Job description

Ter ondersteuning van onze lange termijn groeistrategie, zijn wij door heel België op zoek naar gedreven Young sales potentials met ambitie.

Jouw uitdaging

Je staat aan het begin van je loopbaan, zoekend naar een uitdagende carrière. Je bent gebeten door de sales microbe en gedreven om deze in te zetten bij een wereldwijde, innovatieve marktleider?

Stel je dan nu kandidaat als Young Sales Potential

Gedurende een jaar volg je een professioneel opleidingsprogramma en doe je je eerste ervaringen op in de praktijk. Na een positieve evaluatie heb je een garantie op een job binnen onze organisatie.

Searched Profile

* Je bent gedreven, klaar om uitdagingen aan te gaan.
* Je onderscheidt je dankzij je ondernemerschap, flexibiliteit en hands-on mentaliteit.
* Je hebt een commerciële feeling, enthousiast in het zoeken naar oplossingen op maat van onze klanten.
* Het opbouwen en onderhouden van relaties is één van jouw sterktes.
* Je hebt de discipline die onmisbaar is voor een succesvolle sales professional.
* Je bent representatief en in het bezit van een rijbewijs.

We offer

* Een boeiende interne opleiding, waarin je alle facetten van Würth leert kennen.
* Verschillende doorgroeimogelijkheden en volop kansen wat betreft persoonlijke ontwikkeling.
* Een afwisselende functie in een dynamische markt, de kracht van een stabiel familiebedrijf met vele kansen voor iemand die deze weet te benutten.
* Een bedrijfswagen en bijkomende voordelen.

Apply for this job

Articles you may want to read