Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

Flows Projects

Assistent tekenaar en budgetten in jong dynamisch bedrijf

Company description


Flows Projects is een consultancy bureau dat ondernemers bijstaat in de opstart van hun horecazaak of event. Flows Projects kan uw project van A tot Z begeleiden en uitwerken zodat U zich volledig kan focussen op de kern van uw zaak.

Wij staan garant voor een rationele aanpak met een klare kijk op het end-to-end project. Concepten, planning, budgettering, opvolging van de uitvoering, … zijn slechts enkele van onze architecturale benaderingen van projecten. Personeelstraining, uitwerking van werkstructuren, marketing, … zijn onze meer horeca gerichte expertises.

Flows Projects combineert beide benaderingen tot een complementair geheel. Het synergetisch effect tussen beiden zorgt voor een totaal beleving door de toekomstige bezoekers. De flow van het project en zijn verschillende gebruikers worden geoptimaliseerd.
 

Job description

Je komt terecht in een jong groeiend interieur kantoor dat zich specialiseert in de inrichting en begeleiding van horeca projecten. Budgetten opstellen, offertes aanvragen, prijzen vergelijken, plannen opstellen onder leiding van de creative director, technische uitvoeringsplannen leren opstellen, contacten met aannemers en klanten, mee de werfvergaderingen volgen, ... Kortom een leerrijke ervaring van op de eerste rij. Binnen Flows Projects werken we met de creative suite van adobe (InDesign, Illustrator, Muse), Windows (Word, Excel), Merlin (Gant charts), Vectorworks (plannen).  Een kennis van Vectorworks is een grote plus, goed overweg kunnen met excel is wel verreist. 

 

 

 

Searched Profile

We zijn op zoek naar dynamische mensen met inzicht, die niet vies zijn van soms goed door te doen om deadlines te halen, precies zijn in hun werk, rechtuit en eerlijk. Leergierig zijn is een pluspunt. Het is teamwork dus kunnen samenwerken wordt belangrijk. 

We offer

Een omgeving binnen een zeer interresante en snel veranderlijke wereld van de horeca. Trends veranderen er sneller dan in de mode. Als stagiair word je mee opgenomen in het team om mee te gaan naar netwerk events. De start van de stage hier vermeld is flexibel. We zijn een bedrijf dat aan het groeien is en die dus constant op zoek is naar nieuwe mensen om ons team te versterken.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read