Back to all Internships

Thumb

Internship

Amsterdam

bloomon

Business Development Internship - België

Company description

https://www.youtube.com/channel/UCQTv1taVU_IQScWcx82GEzA

bloomon is een succesvolle e-commerce start-up, die de internationale bloemensector op zijn kop zet. De bloemensector is €50 miljard groot, loopt voor 50-60% via Nederland, en is nog voor 99% offline. bloomon brengt daar verandering in! De bloemen komen direct van de kweker en worden bij de klant aan huis bezorgd, waardoor onze klanten er extra lang van kunnen genieten. Verwacht van bloomon geen standaard boeketten, maar verrassende combinaties gecreëerd door een team van stylisten.

 

Het bloomon team groeit hard! Met een internationaal team van meer dan 80 gemotiveerde en ambitieuze collega’s, zijn we inmiddels actief in vijf landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar we opereren ook vanuit Londen, Berlijn en Taiwan. Ons team bestaat onder andere uit ervaren e-commerce experts (ex Rocket Internet) en strategie consultants (The Boston Consulting Group, McKinsey, SparkOptimus). 

Job description

Job description

Wil jij werken in een jong, dynamisch team in een van de snelst groeiende e-commerce start-ups van dit moment? Kom ons dan versterken en help bloomon om België te veroveren.

 

Over bloomon

bloomon is een succesvolle e-commerce start-up, die de internationale bloemensector op zijn kop zet. De bloemensector is €50 miljard groot, loopt voor 50-60% via Nederland, en is nog voor 99% offline. bloomon brengt daar verandering in! De bloemen komen direct van de kweker en worden bij de klant aan huis bezorgd, waardoor onze klanten er extra lang van kunnen genieten. Verwacht van bloomon geen standaard boeketten, maar verrassende combinaties gecreëerd door een team van stylisten.

Het bloomon team groeit hard! Met een internationaal team van meer dan 80 gemotiveerde en ambitieuze collega’s, zijn we inmiddels actief in vijf landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar we opereren ook vanuit Londen, Berlijn en Taiwan. Ons team bestaat onder andere uit ervaren e-commerce experts (ex Rocket Internet) en strategie consultants (The Boston Consulting Group, McKinsey, SparkOptimus). Kom jij ons versterken?

Wij zoeken per direct een stagiair(e) die ons Business Development team kan komen versterken. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Lees dan verder of onderstaande functie iets voor jou is.

 

Functie omschrijving

Als Business Development stagiair(e) ben jij de rechterhand van onze Head of Business Development van bloomon België. Je krijgt een unieke mogelijkheid om een concrete impact te hebben op de groei van onze organisatie op de Belgische markt! Je krijgt veel verantwoordelijkheden, waarbij we een proactieve houding van je verwachten. Je ultieme doel is om heel Vlaanderen gelukkig te maken met bloomon bloemen.

Binnen je functie houdt je je bezig met klantenwerving d.m.v. verschillende initiatieven (o.a. partnerships, beurzen/marktjes, etc.) en waakt over de client acquisition costs. Je hebt leiding over de lokale sales teams en bent verantwoordelijk voor hun performance. Daarnaast ben je continu bezig met het optimaliseren van bestaande sales processen, en is er veel ruimte voor initiatief in het opzetten van o.a. nieuwe partnerships.

Nieuwe ideeën en persoonlijke initiatieven worden gewaardeerd, waarbij je de kans krijgt ook jouw stempel te drukken op het succes van onze start-­up. Jouw ideeën kunnen bij succes doorgevoerd worden op internationaal niveau!

Searched Profile

Requirements

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage en voldoe jij aan de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 • Derde of vierdejaars hogeschool of universitair student;
 • Analytisch denkvermogen;
 • Commercieel inzicht en resultaat gedreven;
 • Affiniteit met business development, marketing & sales;
 • Hands-on & pro-actief;
 • In staat out of the box te denken;
 • Passie voor start-ups en e-commerce;
 • Enthousiast, zelfstandig en resultaatgericht;
 • Beheersing van Vlaamse en Engelse taal

We offer

Wat bieden wij:

Een stage bij bloomon biedt je de mogelijkheid om in een korte tijd veel ervaring op te doen binnen een snel bewegende internet start­-up omgeving. Je leert wat er bij komt kijken om een onderneming op te zetten en te laten groeien.

 • Breed takenpakket binnen een dynamische en leerzame omgeving.
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden binnen bloomon.
 • Gezellige werkomgeving binnen een hecht team.
 • Ruime marktconforme vergoeding.
 • Per direct aan de slag op ons kantoor in Amsterdam en een eventuele mogelijkheid om te blijven na je stage.

Werken bij bloomon is uitdagend, maar ook enorm leerzaam en fun! Je krijgt een unieke mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een snel groeiende, ondernemende omgeving en ziet op dagelijkse basis de impact die je hebt. Nieuwe ideeën en persoonlijke initiatieven worden gewaardeerd, waarbij je de kans krijgt ook jouw stempel te drukken op het succes van bloomon.

 

Interesse?

Wij ontvangen graag je sollicitatie en kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships