Back to all Internships

Thumb

Internship

Wezembeek-Oppem

Kazidomi

Business Management - Startup

Company description

Kazidomi is een E-commerce startup waar je gezonde producten kunt kopen voor een healthy lifestyle. Op basis van je persoonlijke preferenties, dieet of intoleranties kan je kiezen uit organische, glutenvrij, lactosevrije, veganistische producten. Kazidomi helpt je om de beste producten te vinden op een snelle en gemakkelijke manier.

Job description

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student Business Management die minimum 4 weken stage willen lopen in het kader van zijn of haar opleiding. Je werkt zelfstandig binnen een leuke start up met de nodige begeleiding van het vaste team. Je krijgt heel veel vrijheid om creatief te zijn, initiatief te nemen en al je aangeleerde vaardigheden te toetsen aan de werkelijkheid. Je zal je ideeën kunnen voorstellen en ook de kans krijgen om deze uit te voeren. Je helpt mee aan de business development van nieuwe markten. Je staat in voor complexe analyses te verwerken en te visualiseren.

Searched Profile

·         Je bent flexibel en kan zelfstandig werken
·         Sterke communicatieve vaardigheden in het NEDERLANDS en Engels
·         Je werkt gestructureerd en hebt een analytische & data-driven mindset
·         Je kan de key messaging halen uit complexe analyses (consumentengedrag, segmentering, acquisition funnel, producten…) en deze op een eenvoudige manier vertalen              en visualiseren
·         Affiniteit met Excel, PPT en Word
·         Je weet op een professionele manier te communiceren en te onderhandelen met leveranciers
·         Je hebt interesse in online e-commerce
·         Je bent kritisch en denkt actief mee
·         Je bent bereid je te verplaatsen naar Brussel (Wezembeek-Oppem)

We offer

Je komt terecht in een toffe start up met een jong team, waar je kans krijgt om jezelf te bewijzen en initiatief te nemen! 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships