Back to all Internships

Thumb

Internship

Edegem

Contribute nv

Chatbot prototype

Company description

Contribute, deel van de Cronos groep, is één van de toonaangevende bedrijven in België die business oplossingen bouwen op basis van Oracle, Java en Javascript technologiën.  We zijn sinds 2007 de voorkeurspartner voor Oracle en onze klanten aangezien we continu blijven investeren in kennis omtrent de nieuwste technologiën en we beschikken over een dynamisch team van consultants die erkend worden door hun vakkennis.

Onze organistatie bestaat uit een aantal competentie centers die een focus hebben op volgende domeinen:

 • Applicatie development: team dat instaat voor het bouwen van bedrijfs-, web- en mobiele toepassingen op basis van Java, Oracle en HTML5 frameworks.
 • Integratie en Business Process Management: verantwoordelijk voor het uitbouwen van een service oriented architectuur en automatisatie van business processen
 • Document en Content Management collaboration: ondersteunen bedrijven met het implementeren van documenten en content gerelateerde oplossingen
 • Cloud enablement: begeleiden van klanten om hun oplossingen te migreren naar de Oracle Platform as a Service oplossingen

Dankzij de motivatie, gedrevenheid en kennis van onze mensen, zijn we de laatste 3 jaar steeds erkend geworden als Oracle Partner of the Year.     

Ons team is een mix van ervaren en startende consultants die allen gemotiveerd en gepassioneerd zijn om moderne oplossingen te bouwen voor onze klanten.  Vandaar dat we startende consultants continu technische en projectmatige ondersteuning kunnen bieden en je dus in een omgeving terecht zal komen waar je zeer veel kennis kan opdoen.

Job description

Onze klanten bekijken de mogelijkheden van chatbots vaker om een alternatief te vinden voor hun websites of als hulp voor hun support team.

Zij zien de eenvoud van de interactie van de chatbot en het onmiddellijk beschikbaar zijn van informatie, zonder een hele website te moeten doorlopen, als grote troeven.

Contribute nv heeft in het verleden al stages gehad rond chatbots, maar nu willen we hier nog verder ingaan.
Onze klanten willen niet enkel informatie maar ook functionaliteit en persoonlijkheid voor hun chatbot. De uitdaging in deze stage zal zijn om deze functionaliteit en persoonlijkheid in de chatbot te integreren.
De studenten in deze stage zullen ook in contact komen met de klant om het project verder vorm te geven en zo mee te werken aan een ideale oplossing voor onze klant. De ontwikkeling en deployment gebeurt op basis van de Oracle Cloud.

De stage bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Scope bepalen
 • Definieren van de chatbot applicatie flow
 • Chatbot Cloud Service configuratie
 • Ontwikkeling chatbot applicatie - Machine learning via geïntegreerde AI
 • Integratie met één of meerdere social mediakanalen (Facebook Messenger, Slack)

Technisch

Volgende cloud services kunnen mogelijk gebruikt worden:

 • Developer Cloud Service, Chatbot Cloud Service, Database Cloud Service, Application Container Cloud Service.

Searched Profile

Chatbot Developer(s): Het bouwen van de chatbot flows en integratie met social media

Gebruikte componenten: Oracle Cloud, Oracle Chatbot Cloud Service Groeimogelijkheden: low- / no-code cloud developer, solution architect

Het team kan bestaan uit 1 of 2 chatbot developers.

We offer

We maken van je stage een echt project, alle facetten van een real-life project komen aan bod. Bovendien zal je met de ondersteuning van onze coaches heel wat ervaring opdoen.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • 2020-07-01
  =job.status_text

  Internship Development in Kontich

  Noah Retail Internship
  2550 Kontich
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Internship Development

  Noah Retail Internship
  2550 Kontich
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time