Back to all Internships

Thumb

Internship

Hasselt

I LOVE Network

Copy writer / Storyteller / Content Creator

Company description

I LOVE Network is een startup in het gebied van lokale economie en city marketing via burger participatie. We verzamelen zoveel mogelijk storytellers die op een of andere manier de verhalen over hun stad willen vertellen. We creëren nochtans talrijke mogelijkheden voor onze ambassadeurs. Bij ons kan je zonder risico je creativiteit uiten omdat wij met een copywriter werken en een uitgebreid en positief publiek hebben.

Onze storytellers krijgen trouwens ook een mooie beloning en ze komen in contact met onze partners (handelaars en ook met overheden). 

Job description

We zoeken studenten de dit traject willen volgen voor regio Hasselt / Leuven / Brussels / Ghent / Kortrijk / Maastricht / Antwerpen:

Het opstellen van onze communicatiehuisstijl (brieven / presentatie’s) voor internen (aan de storytellers) en voor de externen (aan de klanten en partners)
Samen denken en invoeren van de communicatiestrategieën om meer storytellers te verwerven. Waar kunnen wij de potentiële storytellers vinden? Via welke kanalen vinden we hen, kunnen wij de effectiviteit van deze strategieën meten? 
Samen bedenken en invoeren van de communicatiestrategieën om de positionering duidelijker te maken (hoe brengen we het verhaal dat I LOVE Network een ‘bottom up’ initiatief is, en dat wij een soort van ‘city fan club’ zijn. 
Hoe brengen wij deze strategieën naar onze marketing. 
Hoe beïnvloeden deze strategieën in algemeen de betrokkenheid met de locals op social media (aantal likes, volgers, lezers, betrokkenheid, totale omzet and etc).  

Searched Profile

Je bent perfect Nederlandstalig (zowel spreken als schrijven) en Engelstalig.
Je bent autonoom, extravert en je hebt een commerciële instelling.
Je bent proactief en polyvalent in je werk.
Je hebt geen schrik om een telefoon op te nemen.
Je hebt interesse in foto –en videografie. (geen vereiste, maar wel een pluspunt)
Het is een pluspunt als je beschikt over een netwerk in de communicatie -, reclame –of eventwereld.
Je spreekt begrijpt zeer goed frans (geen vereiste, maar wel een pluspunt)
Je kan meteen beginnen.

We offer

Een leerrijke stageplaats binnen een groeiende, ambitieuze Startup binnen de groep van StartIt @ KBC.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read