Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussel

Zensor

Data wizard

Company description

Zensor maakt gezondheidsdashboards voor grote infrastructuur en industriële installaties. We rusten ze uit met verschillende soorten sensoren en voeden onze algoritmes met de data afkomstig van de verschillende sensoren en operationele gegevens. Als uitkomst vormen we een gezondheidsdashboard, met daarop adviezen riching onderhoud en indicaties van de 'echte leeftijd' van de structuren. De Smart Watch voor infrastructuur dus.

Job description

Data en data zijn 2. Echte waarde creëer je pas wanneer de data, door slimme algoritmes, verandert in duidelijke inzichten. Binnen Zensor bieden wij studenten of net afgestudeerden de kans om ervaring op te doen met het omzetten van data in kennis op datasets afkomstig van échte industriële toepassingen in de hernieuwbare energie zowel als belangrijke infrastructuur.

 

Searched Profile

Binnen onze organizatie zijn we ervan overtuigd dat de manier waarop we omgaan met onze infrastructuur in de eerstkomende jaren radicaal gaat veranderen. Slimme sensoren en grondige analyse van data zal er voor zorgen dat we veel efficiënter omgaan met onze grondstoffen en budgetten. Binnen Zensor is er steeds plaat voor nieuwsgierige studenten of net afgestudeerden die dit toekomstbeeld delen.

We offer

Een dynamische stage binnen een groeiende, gefocuste, internationale omgeving. Scale-up-type, maar met corporate clients, dus the best of both worlds.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read