Back to all Internships

Thumb

Internship

Lokeren

OrbitGT Belgium BV

Developer Mobile webapplication

Company description

Orbit GT zet zich voortdurend in om gemeentebesturen, politiezones, intercommunales e.a. te voorzien van de meest geavanceerde software producten en diensten op het vlak van geo-gerelateerde materie. 

Met passie en expertise ondersteunt OrbitGT overheden in optimalisatie van de dienstverlenende opdrachten en de ambities in verdere digitalisering, door het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van innovatieve geo-applicaties. Dit realiseren in partnerschap met de klanten, om te bekomen tot de gewenste software-applicaties met een duurzame levensloop, staat voor OrbitGT centraal.

 
 
 
 
 
 
 

Job description

Doel van deze stage-opdracht is het ontwikkelen van een mobile web-applicatie waar berichtgevingen naar een back-office applicatie kan verzonden worden, met de nodige aandacht voor responsive design.
De nodige berichtgeving bevat ondermeer de geo-tagging van de smartphone, 1/meerdere foto\'s genomen met camera-functie, alsook integratie van reCaptcha.
Je gaat hiervoor aan de slag met volgend IT-ecosysteem ;
Basic UI/UX skills (Material-ui), HTML5, React.JS, Map.GL, TileServer.GL, Elastic, Docker, Azure Devops, Kubernetes
www.geoportaal.be

 
 
 

Searched Profile

Tijdens deze stage-opdracht kom je in aanraking met diverse (geo-)technologieen. Ondanks de begeleiding door het vast dev-team, verwachten we dat je oplossingsgericht kan werken. Geen koudwatervrees om zaken even uit te proberen. Out-of-the box denken en het topic van diverse inzichten kunnen benaderen (customer-centric) zijn een plus. Een gezonde dosis humor is welkom.

 
 
 

We offer

Voor deze stage opdracht word je een gedetailleerde omschrijving van het project aangeboden. Ook het verwachte (eind)resultaat is welbeschreven.

De opdracht staat als een omlijnd project beschreven binnen het platform Jira (Atlassian). Onder begeleiding van ons vast ontwikkelteam word je in elk sub-topic begeleid en wordt de vordering van je project opgevolgd (statussen zoals pre-planned, planned, development, testing, deployed). 

Tijdens de stage opdracht sta je tevens in direct contact met het development team voor vragen. Dit kan zowel remote (MsTeams) of IRL met de nodige veiligheidsmaatregelen toegepast.

 
 
 
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stage software developer

  IRC Engineering NV Internship
  9200 Dendermonde
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Digital Marketeer

  Verlichting be Internship
  9100 Sint-niklaas
  This job has multiple locations
  Study level: Bachelor Regime: Full Time