Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Survey Anyplace

Digital Marketing voor een jonge, bruisende startup

Company description

Survey Anyplace heeft een ambitieuze missie:  Save the world from boring surveys!
Dat doet ze door bedrijven, marketeers, event managers, hr managers, trainers, … een tool aan te bieden waarmee ze hun doelpubliek beter kunnen begrijpen én kunnen entertainen.

De surveys en quizzes (met focus op mobiel gebruik) zijn gemaakt om speelser, persoonlijker en interactiever informatie te verkrijgen van een respondent. Het resultaat? Meer én betere resultaten.

Survey Anyplace wordt gebruikt door klanten in meer dan 30 landen, o.a. marketingbureaus, opleidingscentra, universiteiten, banken, telecombedrijven, event-organisatoren, en marktonderzoeksinstellingen.

 

Job description

Help us save the world from boring surveys!
Trust us - it can be done :)

En JIJ kan helpen. We zoeken een gedreven marketer die graag échte werkverantwoordelijkheid krijgt.  Ben jij verantwoordelijk, creatief en niet bang van een experimentje of twee? Nice, we want you. 

Wat we van jou verwachten:

 • Marketing acties mee opstellen met de bedoeling meer bezoekers aan te trekken naar de website (En deze maximaal te converteren naar klanten uiteraard!)  
 • Focus in eerste instantie op content marketing/SEO, e-mail marketing en social media, webinars. In tweede instantie op community building, landing pages en advertising.
 • Growthhacking! Naast de ‘standaard’ marketing acties denk en test je mee hoe we op andere manieren onze traffic kunnen verhogen. Creativiteit is een must!
 • Uitvoeren van marketing acties, zelfstandig of in samenwerking met een collega. Dit houdt ook de selectie en gebruik in van de gepaste tools, bv. onlinesoftware voor e-mail marketing.
 • Meten van de ROI (Return on investment) van marketing acties. Wat heb je nu gedaan en was het eigenlijk wel een succes?

Searched Profile

Kan je jezelf herkennen in dit profiel? 
Dan WILLEN we jou zien! 

 • Sterke interesse in en kennis van marketing en digitale marketing. Praktische ervaring in één of meerdere aspecten van digitale marketing is een fijn pluspunt
 • Goede communicatievaardigheden: Nederlands & Engels (al onze online communicatie verloopt in het Engels)  -- Daarbij hoort ook een vlotte pen!
 • Creativiteit: capaciteit om originele acties te bedenken en ze op een kosten efficiënte manier uit te voeren. Maar ook oog voor goed design, fijne copy, …
 • Sterke teamplayer, flexibel genoeg om te helpen waar het nodig is. (We zijn een startup dus er is véél werk, overal ☺ )
 • Affiniteit met ICT en Sociale Media. Ervaring met één of meerdere digitale marketing tools is een pluspunt.

We offer

Een ontzettend gevarieerde stage (da's eigenlijk zelfs een understatement!) waarin je je eigen takenpakket van begin tot einde mee mag beheren. 
Een jonge, gedreven werkomgeving in het bruisende hart van Antwerpen. 

Verschillende mentoren waarbij je met alle vragen terecht kan. 
En enkele mooie projecten om je toekomstige CV mee aan te vullen. 

-- Er is ook de mogelijkheid om de baas in te maken tijdens een spelletje tafeltennis 's middags... Just so you know. :) 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Internship: iOS Developer

  BUFFL Internship
  2800 Mechelen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Cameraman / Video Producer

  Noah Internship
  2550 Kontich
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time