Back to all Internships

Thumb

Internship

WILLEBROEK

TOYOTA MATERIAL HANDLING

Digital Marketing wizard

Company description

Toyota is actief binnen heel Europa en biedt een volledig assortiment heftrucks en magazijntrucks zoals transpalletten, elektrische pallettrucks, elektrische stapelaars, orderpickers, reachtrucks, smallegangentrucks, industriële trekkers, elektrische vorkheftrucks, thermische vorkheftrucks, magazijnstellingen, lithium-ion en automatische oplossingen.

Onze producten zijn geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen zoals cold store, productie, retail en warehouses, transport en distributie en geluidsarme operaties.

Ondersteund door service en logistieke oplossingen zoals verhuur, tweedehands trucks, service en onderdelen, streven wij ernaar om de eerste keuze partner te zijn in oplossingen voor material handling. Met ruime ervaring in lean manufacturing zijn we trots om te producteren volgens het Toyota Productie Systeem.

Job description


Digital analytics en Marketing Automation heb je al enige ervaring/affiniteit mee?

Binnen TMH zijn we op zoek naar iemand die samen met ons mee deze zaken in realiteit kan omzetten voor deze multinational.

De marketingmiddelen en -kanalen kiezen op basis van klantdata wordt meer en meer cruciaal. Jij beseft dit en kan dit ook in de praktijk omzetten. Je maakt van Marketing mee het leading departement. Meer efficiency van marketing en meer relevantie voor de doelgroep zijn zaken waar je je in kan vinden.Je bent in staat relevante content te creeren maar deze ook doelgericht te verspreiden.

Searched Profile

op zoek naar medewerkers om mee te gaan naar 2020. Samen digitaal!

We offer

Je kan rekenen op een motiverend salarispakket met extralegale voordelen. Je wordt grondig opgeleid en je krijgt een functie met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een internationale onderneming die een begrip is in de wereld van de heftrucks en ver daar buiten.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Marketing Stagiair

  Toyota Material Handling Belgium Internship
  2830 Willebroek
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Stage Marketing

  TOYOTA MATERIAL HANDLING Internship
  2830 WILLEBROEK
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time