Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

Cashplannr

Digitale (content) marketeer

Company description

Cashplannr is een startup die bedrijven wil helpen om altijd voldoende cash te hebben, zodat zij sterker worden en blijven. Dit doen we aan de hand van een volautomatische kasplanningstool, die ondernemers of financiële managers kunnen gebruiken om zicht te hebben op hun cash flow, alsook (digitaal) advies op maat te verkrijgen vanuit de tool.

Wij zijn een van de startups geselecteerd voor Birdhouse cohort #7, die van start is gegaan in januari. Wij werken vanuit het Birdhouse office in Gent.

Momenteel bestaat uit team uit twee mensen - en growing ;-)

Job description

We willen mogelijke klanten inspireren en instrueren over alles rond cashflow en cashplanning. Daarom hebben we nood aan een structurele content creation machine. We hebben zorgvuldig enkele kanalen geselecteerd waar we willen op inzetten en dit is waar jij op de planken verschijnt: je wordt immers verantwoordelijk voor het invullen van die kanalen met content die je zelf opzoekt of creëert. Daarenboven analyseer je de resultaten en deel je die mee aan de rest van het team. Je doet ook suggesties ter verbetering.

Searched Profile

We zijn op zoek naar iemand met een leergierige en agile mindset. Iemand die durft initiatief te nemen en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. We verwachten dat je zin hebt om ervaring op te doen.

We offer

* Een hip kantoor

* In een start-up-omgeving

* Lunch op onze kosten

* Massa's ervaring

* Vettige vrijdag

* Een eigen bureau

* Thuiswerk mogelijk

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Stagiair marketing

  Kadonation Internship
  9000 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time