Back to all Internships

Thumb

Internship

Puurs

Duvel Moortgat nv

Duvel is op zoek naar een Stagiair(e) Marketing

Job description

Ons smaakprofiel:

We gaan niet doen alsof werken bij zo een onafhankelijke, familiale brouwer even spectaculair is als landen op de maan, maar het is toch heel speciaal. In de geschiedenis van onze familiebrouwerij van 4 generaties -- met een sterke aanwezigheid en diepe wortels in België, maar een al even sterke internationale focus – staan kwaliteit, vakmanschap en pioniersgeest centraal. De consument top-bieren bieden, dààr gaat het om.

Bij de marketing afdeling dragen we daar ons steentje aan bij op onze eigen ‘Duvelse’ manier: geen schrik hebben om begane paden te verlaten en strategisch durven nadenken ‘on the fly’. Vooruit met de geit! Je zal als stagiair(e) terechtkomen in een familie van gepassioneerde professionals met één duidelijk doel voor ogen: de meest kwalitatieve resultaten behalen in het rumoer van uitdagende timings. Je krijgt de kans om voluit te leren in en over de unieke wereld van premium producten en merken. Ze mee tot leven wekken voor consumenten die kwaliteit en ware passie weten te smaken.


In een ondernemersomgeving zoals de onze, ben jij het die bepaalt hoeveel je zal opsteken van je passage bij het marketing team. Iedereen, op élk niveau (onze structuur is zeer vlak) is niet vies van wat werk. Als je proactief en nauwgezet bent in de dagelijkse ondersteuning van het team – ja, daar horen ook af en toe pakjes sturen en kopieën nemen bij – zal je ook absoluut de kans krijgen om deel uit te maken van meer swingende projecten en de brand teams enkele grotere projecten helpen leiden. Wij zullen je een warm onthaal geven, zoveel is zeker!

 

 

Searched Profile

Jouw ingrediënten:

 • Je bent bachelor of masterstudent en kan je vrijmaken voor een periode van 3 tot 6 maanden in het kader van een stagecontract verbonden aan een onderwijsinstelling.
 • Je maakt graag deel uit van een groep maar kan ook op jezelf het nodige werk verzetten.
 • Je bent proactief en nauwgezet in de taken die je uitvoert. Je bent immers niet vies van een deadline of twee.
 • Je durft je uitdrukken (in het Nederlands en Engels) en kan absoluut leven met wat opbouwende kritiek.
 • Je kan kritisch en probleemoplossend meedenken, maar weet ook dat je zeker niet alle waarheid al in pacht hebt.
 • Je hebt passies in je leven en bent misschien wel een beetje eigenaardig. Gewoon is maar saai.
 • Kan je toveren met woorden, is social media je speeltuin en goochel je als de beste met cijfers? Dan ben jij de eenhoorn die wij zoeken! Werken met Word, Powerpoint, Excel en de nodige analyses en statistieken maken met SPSS doen je dus niet in koud zweet uitbarsten. Fotografie, filmografie of werken met Photoshop is een duidelijk pluspunt.
 • Studenten Markteting, digital, handelsingenieur...

We offer

Een leuke stageplek met veel kansen om bij te leren!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Video marketeer

  Babygoodies (Jongster bvba) Internship
  2800 mechelen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time
 • =job.status_text

  stagiair marketing

  Babygoodies (Jongster bvba) Internship
  2800 mechelen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time