Back to all Internships

Thumb

Internship

roeselare

inksane

E-Marketing stage

Company description

Wij zijn een tattooshop in Roeselare, Inksane.

Dagelijks werken we met 10 à 15 artiesten samen, vaak van internationaal niveau. Onze reputatie spreid zich over half Europa.

Ons klantenbestand reikt zich over heel België, Nederland en Frankrijk. Ook af en toe in Duitsland.

Om dit alles goed te runnen hebben wij 2 shopmanagers. Deze kunnen uw hulp gebruiken met enkele specifieke taken.

 

 

Job description

Uw stage bij ons bestaat uit een reeks verschillende specifieke opdrachten.

1/ U helpt ons met de opzet van een nieuw YouTube kanaal, waarop vanaf binnenkort wekelijkse afleveringen zullen gepost worden.

U bepaald een doelgroep, zoekt de juiste kanalen om deze personen te bereiken. U gaat ook op zoek naar andere kanalen, vloggers, .. om mee in contact te komen. Er is een reclame budget beschikbaar waarmee u kan werken.

2/ Wij werken samen met 2 bedrijven in India. Een voor de ontwikkeling van een nieuwe webapplicatie, en een voor onze SEO.
U staat hun bij in het creeëren van nieuwe content met de correcte zoekwoorden. U doet research naar die zoekwoorden, en meet ook de opgebrachte resultaten. U bepaalt opnieuw de doelgroep. Creëert de nodige manieren om deze te bereiken, bv nieuw IG account, mailinglist, .. Waarna u deze mensen met de gepaste advertenties/brieven/berichten bereikt.

3/ Er wordt een lijst samengesteld van media/pers die onze doelgroep bereikt. Wekelijks of maandelijks krijgen deze een persbericht, door u geschreven. Hier kan u ook out of the box denken.

4/ U bepaalt enkele commerciele strategieën, waardoor de verspreiding in de hand gewerkt wordt. Afhankelijk van het tijdsframe van uw stage kan er ook gewerkt worden aan onze branding. Wij zijn een tattooshop in Roeselare. Wij produceren constant merchandise en werken ook dagelijks aan onze promo op FB.

 

Searched Profile

Een student die binnen onze nauwe richtlijnen zelfstandig kan presteren.

Iemand die graag op internationaal niveau werkt, en dus de engelse taal goed beheerst. Dagelijks wordt digitaal gecommuniceerd met het buitenland.

Stiptheid en het werken met deadlines is voor ons heel belangrijk.

Er is ruimte en budget voorzien voor eigen initiatieven, dus zelfstandig denken en werken is een pluspunt.

Wij zijn een creatief bedrijf. U moet kunnen samenwerken met artistieke geesten.

 

We offer

Enthouasiaste werksfeer.

Ruimte voor eigen initiatieven, u kan hier creatief zijn.

 

Indien u bepaalde deals kan verkrijgen voor ons, door de juiste contacten te leggen of de juiste strategiën te gebruiken, dan kan u van ons bonussen verwachten.

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships