Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussels

Planète Chocolat

E-Marketing Stagiair - NL (beloond)

Company description


De ambitie van Planète Chocolat is om de plaats van de kunst in voedsel te verdedigen. Het is een vergankelijke kunst, die desondanks voortdurend gereproduceerd wordt. De smaak geniet al een prestigieus imago in België, en wij vinden dat hetzelfde moet gelden voor de vorm. Daarom hebben wij de beslissing genomen om onze pralines door Belgische artiesten te laten ontwerpen. Op die manier worden deze kleine stukjes fijne Belgische chocolade ware ambassadeurs voor België in het buitenland.

Job description


Beschrijving van de functie

·         U heeft talent als webredacteur, en onderhoudt en optimaliseert de website. U beherst de  « SEO-friendly »-manier van schrijven. U houdt zich dan ook aan de algoritmes van Google en zorgt voor de aanwezigheid in de zoekmachine.

·         U stelt relevante strategieën op voor het beheer van het web verkeer (SEM-campagnes, partnerschappen, blog, netlinking), u kunt geen site meer bezoeken zonder uzelf af te vragen wat zijn PageRank en domain authority is.

·         U volgt de activiteit van de site zoals u naar het achtuurjournaal kijkt: de Analytics platforms hebben geen geheimen meer voor u, uw doel is om elke dag de omzettingstrechter te optimaliseren.

·         U bewaakt de e-reputatie en onderhoudt onze smullerscommunity: al uw gedachten vormen een perfecte status op Facebook, u twittert net zo snel als uw schaduw, u pint trendy afbeeldingen en instagramt de belangrijke momenten van het bedrijf. Google+ is niet meer dan een spookstad voor u.

·         Uw commerciële talenten helpen u bij de keuze van producten. U zorgt voor een door een vriendelijke en gezellige klantenservice naar het evenbeeld van de Belgische reputatie.

Searched Profile

Gevraagd profiel

·        U bent gepassioneerd door internet, marketing en e-commerce, en bent op de hoogte van de nieuwste trends.

·         De sociale netwerken zijn kinderspel voor u.

·         Uw levenslust weerspiegelt zich in uw manier van communiceren. U hebt uitstekende communicatieve eigenschappen, bent zeer energiek, vol inspiratie en originaliteit. U houdt van de goede dingen in het leven (chocola bijvoorbeeld).

·         U maakt geen grapjes wanneer het gaat om traffic management waarin u een ware expert bent.

·         U spreekt Engels zonder hulp van Google Translate. Duits is een pluspunt.

·         U hebt ervaring op het gebied van het web, u blogt, u hoeft niet op Wikipedia te kijken om te weten wat Wordpress of Prestashop is.

·         Aanvullend: u bent stiekem gek op fotografie, u herkent de kwaliteit van een afbeelding net zo snel als toen u de vakantiekiekjes van uw bevriende fotograaf op Facebook bekeek.

·         Aanvullend: U kunt toveren met Photoshop om de dingen mooier te maken.

We offer

Wij bieden

·         een uitdaging waarbij u actief invloed uitoefent op het succes van het bedrijf. 

·         een ondernemersavontuur vanaf het eerste begin dat u kunt zien groeien en dat allemaal mede dankzij uw beslissingen.

·         een stage in het centrum van Brussel, waar de milde geur van chocola uw kantoor vult.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Marketing communicatie

  Kickcity BV Internship
  3600 Genk
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  community manager (start up)

  bbr Internship
  1410 Waterloo
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time