Back to all Internships

Thumb

Internship

Sint-Kruis-Winkel

Theater Savooi

Enthousiaste marketing ondersteuner

Company description

De activiteit van Theater Savooi bevindt zich in de evenementensector. We bieden uiteenlopende animatie aan bij een brede waaier van kleine en grote evenementen. Bij onze animatie staat een theatrale make-over van de bezoekers steeds voorop, gaande van een theatraal kapsalon, kunstzinnige visagie en diverse inloopworkshops. Theater Savooi bestaat ruim 10 jaar en is nog steeds in een continue groei. Aangezien wij een kleine organisatie zijn, wordt er van de medewerkers een diverse all-round inzet verwacht. Een stage bij Theater Savooi is een ideale gelegenheid om achter de schermen te kijken, creatief aan de slag te gaan en mee te denken over social media concepten en het uitvoeren van (online) marketing.

Job description

Ben je creatief en lijkt het je leuk om mee te denken over social media concepten en het uitvoeren van online marketing? Ben je goed op de hoogte van social media en kan je wervende teksten schrijven? Bij Theater Savooi krijg je de mogelijkheid om veel bij te leren en mee te werken aan uiteenlopende projecten.

(Dit is géén fulltime job! Maar een onbetaalde stageplaats)
Wel kunnen we een vrijwiliggersvergoeding voorzien / dag

Searched Profile

Je volgt een hogeschool of universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting van informatica, marketing, sales of communicatie en je bent in staat om zelfstandig en nauwgezet te werken. Je neemt initiatief en bent enthousiast om onderstaande taken mee uit te voeren:

* ontwikkelen en uitvoeren van externe communicatie
* up-to-date houden van de website, social media, nieuwsbrief, ...
* opstellen van een gestructureerde planning

We offer

-een gevarieerde job met diverse taken op gebied van social en content marketing
-begeleiding op maat
-een rustige werkomgeving (met gratis parking voor de deur) of thuiswerk
-flexibele werkuren

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read