Back to all Internships

Thumb

Internship

Bruxelles

Supersec

Field sales developper

Company description

Superbon is een jong merk van voedingsproducten met een fantastische smaak en een fraaie, aantrekkelijke presentatie. Superbon bezit al een goede naamsbekendheid en kan rekenen op de spontane sympathie van de consumenten. We zijn aanwezig op de Belgische, Franse, Nederlandse en Duitse markt.

Superbon maakt een superfijne selectie van uitstekende, universele producten, in een omgeving waarin kwaliteit en goodwill basiswaarden zijn. We zijn op zoek naar een nieuwe collega – sluit je zo snel mogelijk aan bij ons team!

Job description

Het is de rol van de Business Development Manager / Field Manager om de positie van het merk SUPERBON te verbeteren op de markt van de grote en middelgrote supermarkten, en om de groei van ons gamma chips en ontbijtproducten op het Belgisch grondgebied te stimuleren (Delhaize, Carrefour, Intermarché …).

 • Je doet aan actieve prospectie op het terrein met als doel de gemakswinkels te overtuigen en ons merk te introduceren in hun assortiment.
 • Je doet klantenbezoeken en je bent verantwoordelijk voor de omzet in jouw regio.
 • Je ontwikkelt je klantenportefeuille in het kader van een langetermijnvisie om SUPERBON te plaatsen in de verkooppunten van je klanten.
 • Bij de uitvoering van jouw taken word je ondersteund door het voltallige verkoopteam, met wie je nauw samenwerkt.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitbreiding van het productgamma bij de bestaande klanten.

Searched Profile

Eerdere ervaring in de verkoop is een must.

Je bent een uitstekende communicator en kunt goed luisteren naar je klanten. Je bent goedlachs, autonoom en hebt een proactieve instelling. Na een gesprek van enkele minuten vinden je gesprekspartners je meteen sympathiek.

Je bent een zelfstarter, je werkt zelfstandig, je hebt een flinke dosis ondernemingszin en je vindt motivatie in uitdagingen.

Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans.

Je hebt een rijbewijs. Een eigen voertuig is een pluspunt.

We offer

Werkervaring binnen een groeiend bedrijf met een sterke persoonlijkheid – vast en zeker een referentie voor jouw professionele loopbaan!

Een aantrekkelijk bonus.

Supersec-producten.

Gelegenheid tot samenwerking met een gemotiveerd en dynamisch team.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Business developer (STAGE)

  Jean Bouteille Internship
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time