Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

Foodlab Proef

Fotograaf-Camera-Editor

Company description

Proef! is een foodlab, food incubator, food hub en opleidingscentrum onder 1 dak.  Proef onderzoekt, innoveert, co-creëert, prototypeert en tenslotte ontwikkelt de producten en concepten van morgen. Proef is georganiseerd als een club die flexibele lidmaatschappen biedt om gebruik te maken van zijn ruimte en diensten. Leden zijn afkomstig uit uiteenlopende horizonten (chefs, mixologists, foodies, food start-ups, producenten, wetenschappers, consumenten) die volgens het principe van co-creatie elkaar continu kruisbestuiven.

Job description

 • Documenteren (foto & film) van co-creatie moment tussen verschillende profielen binnen Proef: zoals het moment (volledige dag) waarbij bv. een chef en wetenschapper samnerwerken om tot een eindproduct te komen. Van idee tot product (voeding, cocktail, gerecht) in beeld brengen.
 • In beeld brengen van evenementen en kookworkshops

Dit voor ons instagram, facebook en website. 

Searched Profile

 • creatief
 • communicatief
 • foodie

We offer

Je komt terecht in een start-up in de voeding, een uniek concept binnen België. Onze output dwz. nieuwe producten, samenwerkingen of kruistbestuivingen tussen de mensen binnen proef liggen aan de basis van onze marketing- en communicatiestrategie.

Door de veelzijdigheid aan projecten en verschillende activiteiten van ons bedrijf ligt de uitdaging om de communicatiestrategie eenduidig vast te leggen en te communiceren.

Je zal in nauw contact staan met onze afdeling productontwikkeling om zo kort mogelijk op de bal te kunnen spelen wat betreft communicatie. Je werkt samen met chefs, bartenders, start-ups in de voeding en wetenschappers.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Communicatie verantwoordelijke

  Foodlab Proef Internship
  9260 Gent
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time