Back to all Internships

Job placeholder

Internship

Antwerpen

Moore Belgium

Gemotiveerde stagiaire accountancy gezocht

Company description

Moore Belgium biedt totaaloplossingen aan voor financiële en  bedrijfsorganisatorische uitdagingen. Specifiek hebben we zeven expertisedomeinen: accountancy, audit, tax & legal, corporate finance, business analytics,  strategy & operations en financial advisory services.

Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei. Het is onze missie om een uniek partnership met cliënten aan te gaan en hen een toegevoegde waarde te bieden door een uitstekende kennis van hun markten, ambities en uitdagingen.

In België telt de groep meer dan 400 medewerkers verspreid over 12 kantoren in de regio Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Shanghai. Moore Belgium is een onafhankelijk lid van Moore International Ltd.

Kiezen voor Moore Belgium is kiezen voor dynamiek, professionaliteit en een stimulerende omgeving waar werken ook ‘fun’ is.

Job description

 • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van accountancydossiers voor de Manager Accountancy. Je staat in voor de digitale verwerking van de boekhoudstukken en dit op een continue wijze. Tijdens de BTW periode verwerk je de aan– en verkoopfacturen, de bank verrichtingen en zorg je voor tijdige Btw-aangiftes.
 • Je bereidt de jaarafsluiting van de vennootschappen en eenmanszaken voor, als startpunt voor de Manager Accountancy die op zijn beurt het dossier bespreekt met de klant.
 • Je zorgt tevens voor de voorbereiding van de personenbelasting, vennootschapsbelasting en de jaarrekening.
 • Je hebt rechtstreeks contact met de klant inzake standaardboekhoudkundige taken en technische aangelegenheden, ten einde correcte en periodieke boekhoudkundige data te verzekeren aan de klant.

Searched Profile

Wij zijn op zoek naar studenten die bezig zijn met het behalen van een master- of bachelorsdiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Verder beschik je over een gezonde dosis teamspirit en je bent gemotiveerd om samen met je collega's de vooropgestelde deadlines te behalen. Zin voor initiatief en klantgerichtheid vervolledigen je profiel.

We offer

Je komt terecht in een bedrijf met een passie voor ondernemerschap. Onze missie is niet voor niets klanten en medewerkers doen groeien door het delen van kennis. Opleiding heeft bij ons een centrale plek!

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Boekhoudkundig medewerker

  Birver Accountants Internship
  2930 Brasschaat
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time