Back to all Internships

Thumb

Internship

Ghent

Crimibox

Grafisch designer en storyteller bij moordmysterie makers

Company description

Crimibox is een startup die onopgeloste moordzaken verkoopt. De moordzaken zijn verzonnen, de spanning is dat niet. Voorlopig zijn we vooral actief in Nederland en België. Langzaam veroveren we ook de Amerikaanse markt/

Crimibox is ondertussen volledig digitaal: zowel de webshop als de mysteries zelf. Toch voelt de crime scene levensechter dan ooit. Met behulp van heel wat gadgets, apps and tricks transfomeren wij huizen in politiebureaus.

Ready to unleash your inner detective?

Job description

De uren en de werklast zijn niet moordend, de mysteries gelukkig wel.

Wij zijn Crimibox: een start-up die digitale moordmysteries maakt voor bij je thuis. Tot voor kort waren onze pijlen enkel gericht op België en Nederland. Nu komt Amerika ook in ons vizier. 

Omdat wij serieus aan het groeien zijn en onze Kickstartercampagne dichterbij komt zijn wij op zoek naar een partner in crime die willen meedraaien bij onze grafische projecten. Dat gaat van het inhoudelijk helpen uitwerken van mysteries tot het vormgeven van Crimibox zelf.

Wat vind je op onze crime scene?

  •  Een uitdagende werkomgeving waarbij je al je digital en graphic skills kunt inzetten in diverse projecten. All-round designers die niet bang zijn om medeplichtig te worden in uiteenlopende projecten zullen zich hier meteen thuisvoelen.
  •  Een team waar jouw expertise en mening er toe doen. Wij zijn klein en willen groeien. Iedereen heeft een snel veranderende, grote rol binnen het verhaal. Zelfs als stagiair krijg je de kans om richting te geven aan je functie en de start-up.
  • Een groot netwerk en interessante connecties. Crimibox werkt nauw samen met een heleboel bedrijven en start-ups. Je komt binnen jouw takenpakket in contact met een heleboel mentoren en mensen uit het werkveld. 

Searched Profile

Wie ben jij?

  • Een graphic designer (in opleiding). Je hebt al wat kneepjes in de handen maar wil gerust veel leren.
  • Een enthousiaste duizendpoot die zich met volle goesting op projecten wil smijten. Je hebt een mening en visie.
  • Je bent creatief. Je bent gebeten door crime en games. Je bent niet bang om anderen ook te besmetten.
  • Je spreekt en schrijft goed Engels.

We offer

What's in the box?

Een zomerstage met serieus wat doorgroeikansen. Niet alleen binnen het netwerk waar Crimibox deel van uitmaakt maar ook binnen onze start-up zelf. Bewijs jouw passie en verover jouw license to kill in ons vaste corps.

Wij zoeken iemand of meerdere mensen voor de maanden juli, augustus en september. De uren en de weken waarop je werkt zijn flexibel. Vermeld zeker wat voor jou past en niet past in je motivatiebrief.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read