Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

Volièrebouw Boudry

Handige lasser/monteerder

Company description

Wij zijn een jonge onderneming die sinds 5 jaar gelaste aluminium volières en rennen maakt voor katten, konijnen en kippen. Aangezien wij met dieren werken staat kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid hoog in ons vaandel.
Wij kopen kwalitatieve en hoogwaardige materialen aan en assembleren alles zelf in ons atelier.

 

 

 

Job description

Wij zoeken man/vrouw die ons meehelpt met het maken en plaatsen van volières en kattenrennen. Het atelierwerk bestaat uit TIG lassen - aluminium kaders (is geen must), metaal kan zagen en montagewerk kan uitvoeren. Het buitenwerk bestaat uit het plaatsen van de volières en rennen (vnl kattenrennen).

Searched Profile

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige handige Harry die eventueel kan ALU Tig-lassen en ook interesse heeft in montagewerk (bevestigen van draad aan kader) en plaatsingen uitvoert. Een afwisselende job met aangename klanten die zich vnl in West-, Oost-Vlaanderen en af en toe in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant bevinden.

We offer

Als jonge, maar ervaren, kleine KMO bieden wij buiten een aangename sfeer, flexibele werkuren een interessante verloning.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read