Back to all Internships

Thumb

Internship

Beerse

Metallo Belgium

HR Copywriter

Company description

We zijn een recyclagebedrijf dat complexe non-ferro materialen valoriseert door metalen terug in de waardeketen te brengen. We hechten veel belang aan de toekomst en onze planeet. Om onze natuurlijke bronnen te beschermen en te bouwen aan een mooie toekomst, combineren we onze technologie en expertise om de impact van onze activiteiten op het milieu, het klimaat en de mensen te minimaliseren. Metallo maakt deel uit van de Aurubis Groep, wereldwijd één van de grootste aanbieders van non-ferrometalen en de grootste koperrecycler ter wereld. Aurubis produceert niet enkel meer dan 1 miljoen ton koperkathodes per jaar maar eveneens een variëteit aan andere metalen, waaronder edelmetalen, selenium, lood, nikkel, tin en zink. Duurzaamheid is een fundamenteel onderdeel van de Aurubis-strategie.

Job description

Als HR copywriter ben je gespecialiseerd in het schrijven van allerhande wervende teksten die HR gerelateerd zijn, je schrijft daarbij teksten voor onze website, social mefia, vacatures, folders, brochures, e-mailings of postmailings, brieven, nieuwsbrieven en personeelsmagazine. Dankzij je teksten breng je onze werknemers dichter bij HR én trek je nieuwe talenten aan, tegelijk ben je in staat om onze ex-werknemers via een alumni platform te inspireren en motiveren om geconnecteerd te blijven met onze onderneming. P.S. en je begint met het herschrijven van deze stagebeschrijving waar je je nu wellicht al bij afvroeg ... wie schrijft zoiets, dit kan écht beter, ok ... laat eens zien ...

Searched Profile

Een assertieve spring-in-'t-veld met sterke voelsprieten die in staat is om diverse doelgroepen op verschillende niveaus te inspireren en motiveren om de aangeboden informatie te lezen waarbij een hoge mate van maturiteit je professionele leercurve versnelt en je goesting geeft om doelen te bereiken.

We offer

Een uitdaging waar je je tanden in kan zetten om mee met ons team je duurzame voetdruk achter te laten wat betreft transparante en gerichte communicatie binnen een internationale omgeving.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read