Back to all Internships

Thumb

Internship

Ja

Crossbridge

HR Stage

Company description

Crossbridge is the missing link between young talent and business!

Crossbridge is a pioneer in coaching, recruitment and HR consulting, focusing solely on last-year students and young graduates. Why? Because we firmly believe in young talent! Our dynamic approach has provided us with an extensive pool of exceptional young talent. Together, we find the right employer for these young professionals. At the same time, we work in close cooperation with a wide range of companies. To serve the needs of these clients, we settle for no less than a perfect match between their recruitment needs on the one hand and the skills, attitude and ambition of young talent on the other hand.

Job description

Crossbridge is voor studenten dé uitgelezen kans om voor het eerst kennis te maken met de HR-wereld. Wij begeleiden jongeren naar hun eerste job en gaan hierin veel verder dan de typische selectie en rekrutering. We focussen ons op de persoonlijkheid van kandidaten en detecteren een fit met de bedrijfscultuur van een organisatie. De stage zal heel praktisch zijn en je zal met alle aspecten van selectie en rekrutering in aanraking komen.
Momenteel zijn we ook bezig met een rebranding van onze website en social media, we willen graag onze marketing en communicatie verder professionaliseren en afstemmen op de behoeften van onze beide doelgroepen (studenten aan de ene kant, bedrijven aan de andere kant). Dat vraagt een continu in vraag stellen en evalueren van onze marketing- en communicatiestrategie, via marktonderzoek nagaan of wij wel beantwoorden aan de noden van deze twee partijen en voortdurend op zoek gaan naar nieuwe methoden om deze brug te slaan tussen beide. 

Praktisch: inhoud, lengte en frequentie per week wordt in overleg met student vastgelegd.

"Als stageplaats is Crossbridge de gedroomde leerschool. Je zit natuurlijk middenin een team dat als geen ander weet hoe jongeren klaar te stomen voor de arbeidsmarkt en dat merk je tijdens de stagebegeleiding, iedere dag opnieuw. Crossbridge heeft echt het beste voor met elke student, ik denk dat je als stagiair niet beter terecht kan komen." - Getuigenis Laurens, stagiair 2015

 

 

 

Searched Profile

 • Gepassioneerd door HR
 • Geïnteresseerd in marketing, communicatie én social media
 • Communicatief en proactief
 • Gemotiveerd en gedreven
 • Talenkennis: NL, ENG en FR

We offer

Een leerrijke eerste ervaring in de HR-wereld waarin je za worden ondergedompeld in de verschillende aspecten van rekrutering en selectie. Bijkomstig zal jij zelf ook genieten van ons advies rond jobkeuze, arbeidsmarkt en carrière.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  STAGE - Candidates Manager

  MyInternship.be Internship
  1000 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Stage en recrutement à Nivelles

  ACCENT JOBS NIVELLES Internship
  1400 Nivelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Campus Coordinator Intern

  Eurofins Internship
  1160 Brussels
  This job has multiple locations
  Study level: Master Regime: Full Time
 • =job.status_text

  STAGIAIRE H/F

  AGO JOBS & HR Internship
  5101 LOYERS
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time