Back to all Internships

Thumb

Internship

Hoegaarden

A&C Systems

HR Stagiair

Company description

A&C Systems, distributeur van consumentenelektronica, opgericht in 1991, levert smartphones, tablets, navigatiesystemen, dect en bijhorende accessoires aan de Benelux markt. De laatste jaren bieden we eveneens meer en meer diensten aan alsook oplossingen om iedereen vlot toegang te geven tot onze producten en diensten (op IT, financieel, sales, marketing en logistiek vlak). Enkele voorbeelden van diensten zijn TAPME®, playdis® en myactions®. We stellen 125 mensen te werk in meer dan 50 verschillende functies en realiseerden in 2018 een omzet van meer dan 260 miljoen euro. Als sterk groeiend bedrijf behoort A&C Systems al 7 jaar op rij tot de Trends Gazellen.

Job description

Als HR stagiair kom je terecht in een leerrijke omgeving, waar je ons HR team zal ondersteunen. Je hebt een gevarieerd takenpakket, waardoor geen enkele dag dezelfde zal zijn;

  • Je helpt met algemene administratieve taken, denk bijvoorbeeld aan personeelswijzigingen en rapporteringen.
  • Je biedt ondersteuning in het rekruteringsproces door de opmaak van vacatureteksten, het uitvoeren van telefonische screenings, kandidaten te searchen en op te volgen.
  • Je voert bepaalde payrolltaken uit en doet de opvolging van de interimcontracten;
  • Je zal deel uitmaken van ons Feel Good team en komt met frisse ideeën om de cultuur en de sfeer binnen A&C Systems te bevorderen. Je helpt bovendien met de uitwerking van leuke initiatieven en werkt hiervoor nauw samen met onze mensen van marketing.  
     

Searched Profile

Jij bent onze ideale HR stagiair als je...

... een HR gerelateerde opleiding volgt, zoals arbeids- en organisatiepsychologie, personeelswerk…
... een hands on mentaliteit hebt, je pakt dingen vast en durft met eigen ideeën te komen.
… niet alleen nauwkeurig, maar ook snel kan werken. Efficiënt werken is jouw prioriteit!
… discreet bent!
... vlot en assertief communiceert in het Nederlands

We offer

A&C Systems biedt jou de kans om ervaring op te doen in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. A&C verzorgt daarnaast heel wat initiatieven die jouw leven makkelijker en aangenamer maken. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!

Bovendien zijn files verleden tijd, want je werkt dichtbij huis in Hoegaarden en kan genieten van een aantal thuiswerkdagen per week.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read