Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

LYNX

Human Resources stage te Gent

Company description

Wij willen onze beleggers de beste handelsmogelijkheden op beurzen over de gehele wereld bieden. Met dit doel is LYNX in 2006 gestart in Nederland. Inmiddels bieden wij ons product in zeven verschillende Europese landen aan. Het is geen toeval dat we in korte tijd zijn uitgegroeid tot een grote partij binnen Europa. We werken er iedere dag aan om onze dienstverlening steeds weer een klein beetje te verbeteren. Voor ons geldt namelijk één ding: het succes van onze klanten.

In België zijn we een gezellig team van een 45-tal werknemers. Ons kantoor is gelegen in het hartje van Gent en we houden van een gezellige en informele werksfeer. 

Job description

We dompelen je helemaal onder in de wereld van HR. Je kan er kennismaken met alle processen van een employee life cycle.Rekrutering en selectie, employer branding, onboarding, talent development, compensation & benefits, performance management, payroll en personeelsadministratie, welzijn, ... alles komt aan bod!

Bovendien zullen we in het voorjaar een HRIS-tool implementeren, een mooie ervaring om alle HR processen even onder de loupe te nemen om dan verder te automatiseren.

Searched Profile

  • Je bent student in een HR gerelateerde richting.
  • Als persoon ben je enthousiast, nauwkeurig, en je hebt graag vele sociale contacten.
  • Je deinst er niet voor terug je handen uit te de mouwen te steken, en gaat discreet om met confidentële informatie
  • We zijn een drietalige omgeving, je hebt dus geen schrik om naast Nederlands en Engels ook met onze Franstalige collega's te praten.

We offer

We bieden je een leerrijke stage, met de nodige persoonlijke begeleiding. Ons kantoor is gelegen in het hartje van Gent, maar de stage kan ook in geval van nieuwe coronamaatregelen vanop afstand doorgaan.  Wie dit wenst kan na zijn stage ook als jobstudent bij ons aan de slag. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read