Back to all Internships

Thumb

Internship

Mechelen

Peopleship

Internship in Consultant in Talent Management in Mechelen

Company description

Opvallen doe je door kortstondig hard te schreeuwen. Het verschil maken wij door consequent anders te denken en te werken. Welkom bij Peopleship. Een kleine, innovatieve en klantgerichte talent consultancy onderneming. Wij stellen de klassieke kaders in vraag en verleggen grenzen. Samen met onze klanten pionieren wij in het landschap rekrutering, talent relationship, en assessments.
Wil je hieraan meewerken? Wil je meebouwen? Heb je een ‘just do it’ mentaliteit? Lees dan verder en dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

Job description

  • Samen met onze consultants ontwikkel je onze gloednieuwe “talent relationship programma’s”.
  • Vertrekkende vanuit de bestaande krijtlijnen, bouw je verder aan deze nieuwe oplossing op de vraag naar talent.
  • In eerste instantie leg je hiervoor veelvuldig contacten met talenten en bedrijven, en pols je naar hun wensen en noden in hun carrière -en businessontwikkeling.
  • Je maakt presentaties en projectstructuren om de voortgang en bekomen inzichten te delen met onze klanten.
  • Daarnaast denk je mee over de optimalisatie van de programma’s. Vanuit onderzoek werk je voorstellen uit en implementeer je deze in de bestaande programma’s.

Searched Profile

  • Je bent geboeid door talent en carrière-ontwikkeling. Bovendien vind je het fijn om aan talent-management te doen op een innovatieve wijze.
  • Je houdt ervan om vele contacten te leggen, in dialoog te gaan en relaties op te bouwen en te onderhouden: Je bent de organisatie promotor.
  • Social media is your trade. Je houdt van het opzetten van campagnes, het connecteren met talenten, en het detecteren van tendensen.
  • Je houdt ervan om in een service -en klantgerichte omgeving te werken.
  • Tenslotte hou je van nauwe betrokkenheid in een kleine organisatie, waar je tijdens je stage echt impact kan maken.

We offer

Wie zien wij graag in ons team?

We kicken op ambitie en op het nemen van initiatief. Je bruist van energie en je legt de lat hoog. Je wil graag een eerste ervaring doen in een innovatieve HR consultancy organisatie. Je bent een ondernemer en je wil altijd dat tikkeltje meer doen voor de klant. Je houdt van een start-up omgeving, combineert denken met doen en uitdagingen geven jou energie.

Heb je goesting? Kom langs voor een koffie, vertel wat je wil beteken en wat je wil neerzetten. Deel jouw visie en interesse. We zijn benieuwd.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships