Back to all Internships

Thumb

Internship

Heverlee

Jeugddienst Don Bosco

Jeugddienst Don Bosco biedt een stageplaats aan voor een student marketing, communicatie, journalistiek of grafisch ontwerp.

Company description

Jeugddienst Don Bosco begeleidt jongeren in hun traject van animator tot instructor en bij hun inzet als vrijwilliger. Volgens de pedagogische visie van Don Bosco ondersteunen we hen met vorming in binnen- en buitenland. Jeugddienst Don Bosco wil de stem van animatoren laten horen en laten zien hoe uniek en waardevol de Don Boscosfeer is op speelpleinen en vakantiewerkingen van Don Bosco. We geloven dat plezierig engagement een krachtige hefboom is voor de toekomst.

De kantoren zijn gelegen in Heverlee, vlakbij Leuven. Je komt er terecht in een plezierig geëngageerd team van stafmedewerkers en vrijwilligers.

 

Job description

Jeugddienst Don Bosco biedt een stageplaats aan voor een student marketing, communicatie, journalistiek of grafisch ontwerp.

Jeugddienst Don Bosco bereidt jaarlijks een 500-tal jongeren via allerlei vormingen en cursussen voor op hun begeleidingstaak in het jeugdwerk, zowel in binnen- als in buitenland. De kantoren zijn gelegen in Heverlee, vlakbij Leuven. Je komt er terecht in een plezierig geëngageerd team van stafmedewerkers en vrijwilligers. Als stagiair marketing/communicatie leer je hoe Jeugddienst Don Bosco deelnemers zoekt voor de animatorcursussen, hoe we als vzw naamsbekendheid proberen te verwerven via persrelaties, hoe we publicaties ontwerpen en hoe we met sociale media omgaan. Wil je aan de slag met een strategisch communicatieplan? Heb je ideeën over hoe een affiche voor internationaal vrijwilligerswerk er kan uitzien? Bedenk je een leuke facebookpost voor de hoofdanimatorcursus? Maak je een mooie instagramfoto van een ontmoetingsmoment van vrijwilligers? Kan je een boeiend persartikel schrijven? Bij Jeugddienst Don Bosco krijg je de kans om jouw talenten te ontwikkelen op de werkvloer in het jeugdwerk.

Heb je interesse? Stuur ons een motivatiebrief met cv naar communicatie@donbosco.be en we nodigen jou uit voor een kennismakingsgesprek.

Searched Profile

een student marketing, communicatie, journalistiek of grafisch ontwerp

We offer

Je komt er terecht in een plezierig geëngageerd team van stafmedewerkers en vrijwilligers.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships