Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussel

KBC

KBC meer dan 10 stageopdrachten ICT

Company description

Op zoek naar een uitdagende stage tijdens je opleiding in het hoger of universitair onderwijs? Wil je een eerste professionele ervaring opdoen terwijl je proeft van het leven op de werkvloer? Dan ben je bij KBC aan het juiste adres! Neem snel een kijkje in onze stagemogelijkheden en stel je kandidaat.

Job description

De wereld rondom ons verandert razendsnel. Tal van nieuwe marktspelers duiken op in onze sector en ook de concurrentie zit niet stil. En door de digitalisering wijzigen ook onze klanten hun aankoopgedrag. Zij vragen een andere manier van bankieren en verzekeren. Ze willen een snelle en eenvoudige toegang tot oplossingen op maat van hun behoeften. In deze nieuwe wereld wil KBC niets minder dan de referentie zijn.

 

Als IT’er kan je mee het verschil maken voor onze klanten en medewerkers. Sleutelwoorden daarbij zijn empowerment, initiatief, flexibiliteit en vooral 'klant centraal'. De IT-afdeling speelt immers een cruciale rol binnen ons bedrijf. Ze creëren innovaties en bouwen mee aan de digitale toekomst van KBC. Dat geeft onze IT’ers de drive om er elke dag voor te gaan.

 

Wil jij meewerken aan de oplossingen van morgen? Kom dan stage lopen bij KBC! We hebben meer dan 10 interessante stageopdrachten met professionele begeleiding. Neem snel een kijkje in onze stagemogelijkheden en stel je kandidaat: https://www.kbc.be/particulieren/nl/jobs/vacatures/informatietechnologie/domein-it/stages.html

 

Lees de getuigenissen van studenten die stage gelopen hebben bij KBC!

 

Searched Profile

afhankelijk van de specifieke stagevacature 

We offer

Technologieën die aan bod zullen komen:         

 

KBC is één van de grootste ICT bedrijven in België, met 1500 interne ICT’ers en 900 externe collega’s (in binnen-en buitenland). Binnen KBC werken we aan mobile, front-end & back-end development, cloud infrastructure, systeem/pakket-integratie, cyberrisk & secured workplaces, (big) data, crypto & blockchain, mainframe, AI, chatbots,… kort samengevat: voor ieder wat wils.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Technical Support Engineer (IT)

  Santander Consumer Bank SA Internship
  1040 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  IT Business analyst intern

  TopCompare.be Internship
  1040 Etterbeek
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time