Back to all Internships

Thumb

Internship

Buggenhout

DroneBee

Korte Keten productie van ambachtelijke producten

Company description

 

DroneBee startte in 2015 met het doel te sensibiliseren omtrent de bijenproblematiek en verdeelde aanvankelijk vooral plantengoed voor bijen. 
Op vraag van klanten werd er meer en meer honing geproduceerd en ontstond een heel gamma bijenproducten en werd de focus uitgebreid naar duurzame, lokale, gezonde en eerlijke producten van #eigenbodem.

In 2020 startte een investeringsproject om innovaties uit te werken, te produceren voor andere lokale speciaalzaken en locaties toe te voegen. Daarnaast werkt DroneBee aan een educatief project dat tegen 2022 volledig af moet zijn en waarmee we heel Vlaanderen willen inspireren voor een duurzame toekomst met een sterke Korte Keten met onze heerlijke honingproducten - natuurlijk.
 

 

Job description

We produceren een gamma voedingsproducten maar ook verzorgingsproducten op basis van honing, propolis en bijenwas. De bekendste producten zijn onze honing zelf en het honingbier.

Je helpt mee bij het produceren, verwerken van ons producten en bijproducten, ze klaarmaken voor verkoop en eventueel verzenden ervan.

Je krijgt de gelegenheid om zelf producten te ontwikkelen.

Searched Profile

Interesse voor zero waste, de korte keten, duurzaam consumeren en voeding recht van de producent alsook liefde voor de natuur, bijen en biodiversiteit zijn zeker een pluspunt.

 

We offer

Een innovatieve aanpak, out of the box, waarmee we je een niet gangbare manier van werken willen aanleren. 

Voor elke profiel zoeken we graag een invulling op maat die bij jou het beste past. Voor onze producten rekenen we op een constante kwaliteit, maar we laten graag jouw fantasie en creativiteit los om mogelijk ook nieuwe producten samen tot stand te brengen

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read