Back to all Internships

Thumb

Internship

Wirlijk

Deep Bridge

Kostuumatelier opstart

Company description

www.deepbridge.be

Wij zijn een jong bedrijf in de live entertainment en de TV/Film. We zoeken voor enkele van onze departementen goede denkers en doeners om gedurende enkele weken/maanden een afgelijnde uitdaging in de stellingen te zetten om die dan samen af te werken.

Job description


We hebben sinds kort een gigantische stock aan kostuums aangekocht en willen daar nu een volwaardig verhuurbedrijf voor theater- en feestkostuums van maken. Daarvoor zoeken we iemand die, ondersteund door onze kennis en ervaring, dat bedrijf operationeel wil krijgen. We zoeken samen jouw sterktes en daar zetten we op in, voor de rest helpen we mee.

Finaliteit moet zijn dat alle kostuums geïnventariseerd zijn in de software, dat de databank online up & running moet zijn, zodat cliënteel online kan reserveren. Er moet een workflow klaarliggen voor de medewerker/ster die klanten kan ontvangen en hen efficiënt kan bedienen. Stockbeheer, facturatie, betalingen, maar ook alle overhead administratie, finance & legal en day to day beheer moet op punt staan. Een hele boterham, maar we zoeken naar je sterktes en daar gaan we mee aan de slag.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten als je deze uitdaging wil aangaan met ons. Groetjes, Ken

Searched Profile

Er zijn geen beperkingen naar studieachtergrond of ervaring; een gezond verstand en een goede mentaliteit en buikgevoel zijn belangrijk.

We offer

Er is een vergoeding van alle gemaakte onkosten voorzien, maar verder geen verloning.

Het is leergeld voor ons beide.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read