Back to all Internships

Thumb

Internship

Oostende

ZazouGroup

Marketing

Company description

Zazougroup is een cluster van start-up bedrijven in de sportwereld. Het ondersteund ambiteuze eenmanszaken verder uit te groeien tot een bedrijf. Dit doen we door hen een groot netwerk aan te bieden, marketingplan op te zetten, promotie te maken, boekhouding te doen, funding... Wij zorgen dat de ondernemers zich voltijds op hun hoofdactivteit kunnen richten terwijl wij ons met alle andere zaken bezig houden. 

 

Ondertussen kent Zazou drie dochterondernemingen: vzw ZazouKriebels, Videomarketing Ventoux en Bdynamic. Ondertussen staan er nog 4 projecten in de pijpleiding. 

Job description

Je gaat actief aan de slag met de bestaande bedrijven en de projecten in de pijpleiding. Je denkt mee aan hoe je deze het best in de markt kan brengen en stelt daarvoor een plan op. Je kan ook actief aan de slag gaan binnen het kader van sales, om adverdeerders te vinden voor één van de projecten. Je doel is een bedrijf mooi in de picture te brengen. Daarbij verwachten we een creatieve en doelgerichte manier van werken. 

Searched Profile

Je bent ambitieus, gedreven, creatief en doelgericht. Je werkt graag in een team maar kan ook zelfstandig aan de slag. Je bent niet bang om fouten te maken waaruit je kunt leren. Tot slot heb je vooral zin om zoveel als mogelijk uit je stage te halen. 

We offer

Je komt terecht in een jonge maar gedreven groep die met de ZazouGroup aan een volledig nieuw project zijn begonnen. We nemen je mee binnen elke ervaring en werken transparant naar de stagiair toe. We geven geregeld feedback zodat je kan groeien. We geven je ook de mogelijk om vooral bezig te zijn met de zaken waar je het liefst mee bezig bent. 

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read