Back to all Internships

Thumb

Internship

Outrijve

Albatross-Liquors BVBA

Marketing assistent

Company description

Klein productie en distributie bedrijf van kwalitatieve en natuurlijke spirits & likeuren. Wij verdelen o.a ; The Natural Limoncello, Geers Vermouth, Meyer's Gin's, Duingin, Crazy Monday Gin, ROCKHOPPER rum, Albatross Liquor, NUDO (non-alcoholic spirit) en zoveel meer! Met ons bedrijf nemen wij deel aan sector gerichte beurzen en events, bezoeken en informeren onze klanten (Drankenhandels, cavisten, speciaalzaken, horeca,..) en onderhouden onze merken doormiddel van acties, social media, pr, ..

Wij zijn een jong enthousiast team met een echte passie voor premium spirits & liquors met een echte smaakervaring. 

Job description

Wij zoeken enthousiaste studenten die zin hebben om een hoop praktische ervaring op te doen in een sector die heel actief is op vlak van marketing.

Elk merk heeft zijn eigen leven en doelgroep. Daarom voorzien wij dan ook een apart marketingplan, social media, website etc, voor elk product. Het ontwerpen van drukwerk of visueel materiaal, social media plan op poten zetten, marketingcampagne's, noem maar op! Het maakt allemaal deel uit van deze uitdagende stage!

Searched Profile

Enthousiast studenten met een interesse in cocktails, horeca, spirits & liquors die graag meer praktijk ervaring zouden opdoen op vlak van marketing, social media of design!

We offer

Een jong en sterk groeiende start-up met sterke merken in een zeer uitdagende markt. 

Een hoop praktijk ervaring in een zeer gevarieerde stage. 

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  BOLD marketeer

  BOLD Internship
  8510 Marke
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: