Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Laundrio

Marketing & Business development

Company description

https://www.facebook.com/laundrio.be/

Laundrio is de "Deliveroo van de was" en bedient zowel B2C consumenten als ook grotere B2B klanten voor de was van de werknemer. Met ons disruptief model zijn wij dan ook welkom bij de acceleratoren The Birdhouse en Start-it @ kbc voor alle mogelijke ondersteuning en hun netwerk.

Het Laundrio team bestaat uit ex-P&G marketeer, Co-founder FMCG bedrijf en IT consultant bij Argenta en Johnsson & Johnsson. Met deze brede waaier aan zowel corporate als start-up ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij jullie enorm veel gaan kunnen bijleren. 

Job description

https://www.facebook.com/laundrio.be/

Als marketeer zal je mee verantwoordelijk zijn voor de communicatie en strategische marketing naar zowel B2C klanten als ook B2B klanten.

Je zal constant kleine testjes opzetten, deze analyseren en de learnings overbrengen om daarna nog betere testjes op te zetten. Hierdoor zal je zelf een zeer analytische en zeer goed onderbouwde blik krijgen van de nieuwe "growth marketing" technieken in praktijk. De 2 co-founders zijn dan ook gecertifeerde "growth hackers" die je alle knepen van het vak gaan aanleren.

Als Business developer zal je mee verantwoordelijk zijn voor het opbouwen van de strategische partnerships met mogelijkse partners. Dit gaande van partnering met andere merken als ook partneren met grote bedrijven en reeds bestaande netwerken. In deze uitdagende en zeer leerrijke functie zal je alle mogelijke technieken leren en toepassen om succesvol een bedrijf uit te bouwen.

Neem nu al je voorsprong op de arbeidsmarkt en bouw mee aan een beloftevolle start-up.

Searched Profile

Als business developper en marketeer in een start-up moet je alle mogelijke wegen kunnen opmerken, analyseren en uitwerken tot je het doel hebt bereikt. Daarvoor zal je over volgende eigenschappen moeten beschikken:

- Open minded

- Creatief

- Gedreven

- Digitaal native

- Doorzetter

- Iemand die graag iets opbouwd en geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken

- interesse in marketing, ondernemerschap en het leven

Kort om iemand die durft doen.

We offer

We bieden je een zeer leerrijke hands-on omgeving waarbij jij zowel veel creatieve vrijheid krijgt als ook veel begeleiding op heel het professionele vlak. 

Je komt in een jong en dynamisch team terecht dat je gaat stimuleren om altijd verder te denken. Je zal worden getriggerd om steeds je horizon te verbreden. 

Je zal zeer goed begeleid worden en werken in een leuk en vernieuwde co-working space tussen allemaal andere start-ups. 

 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  All Round Marketing Stage

  DJYM Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time
 • =job.status_text

  Events-Marketing-Communicatie

  Kama Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Part Time