Back to all Internships

Thumb

Internship

Brussel

Addvals

Marketing & Communication support

Company description

Addvals verdeelt in Belgie en Nederland een supervisie software, AppVision van Prysm. Wij ontwikkelen in Brussel ook zelf toepassingen voor AppVision.

AppVision is een open oplossing, multi-technieken en multi-protocols met vandaag reeds meer dan 200 geïntegreerde drivers van 's werelds meest bekende fabrikanten in branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, naast een reeks van standard communicatieprotocols zoals Bacnet, Modbus, OPC, KNX, XML, SNMP, Onvif, enz. We zijn totaal onafhankelijk van fabrikanten en verkopen géén hardware.
 
AppVision is eenvoudig te implementeren in een Windows omgeving, zowel voor kleine als (zéér) grote installaties, en is volledig te personaliseren.  Het bezit ook een optie voor volledige integratie met AutoCAD plannen (.dwg formaat). Het werkt als BMS, SCADA en PSIM samen.
De voordelen van AppVision zijn o.a.: flexibiliteit, totaal open architectuur, modulair, inclusief SLA & KPI opvolging (ROI), event & workflow management, kosteloze SDK, en, niet de onderschatten een zéér aantrekkelijke prijspolitiek. De software is ook in 't nederlands te verkrijgen.  

Voordeel voor onze klanten? Ze zijn terug vrij, los van fabrikanten van sub-systemen, om hun bedrijf zelf te leiden en te ontwikkelen.

We werken alléén via een beperkte lijst van gecertifieerde installateurs (in België zoals bvb Cofely Fabricom, Veolia-Dalkia, G4S, Securitas, Nextel, VSK, A&E, Tein Technology en andere).
 

Job description

Na een opleiding periode helpt u verder met onze marketing , oa het verder ontwikkelen van onze website, van onze multi-media aanwezigheid, communicatie campagnes, enz.

Searched Profile

M of V , met nederlands als moedertaal, een goede kennis van het engels en basiskennis van het frans.

Interesse voor technische ontwikkelingen en innovatie.

Positief met een problem solving attitude

Analystisch, georganizeerd, goede communicatie

Gedreven door perfectie en qualiteit 

We offer

Stage periode overeen te komen.

De kans om nadien een vaste baan te krijgen en verder te grooien in ons bedrijf.

Please send us your CV, ideally together with a motivation letter.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Junior Business Developer

  Connexing BeNeLux Internship
  1040 Etterbeek
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time