Back to all Internships

Thumb

Internship

Gent

CAP BVBA

Marketing, copywriting en kantoorwerk.

Company description

CAP Vakantiewoningen is een familiebedrijf met een focus op het verhuren van vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk, Spanje, Italië en Marokko. "Een persoonlijke service, voor een zorgeloze vakantie" is al 30 jaar onze slogan. Een persoonlijk contact met zowel eigenaar als klant is voor het volledige bedrijf zeer belangrijk. We bezoeken elke vakantiewoning zelf en houden rekening met strenge criteria. Voor elk oor elk budget hoort wat, daarom is er een waaier van producten beschikbaar die passen voor ieders beurs. Dit gaat van een kleine studio aan zee, een gezellige gîte bij een eigenaar tot een luxe villa of landhuis met privé zwembad. 

In CAP zijn we met drie full-time werknemers. Caroline, Camille en Julie. Drie vrouwen die dol zijn op reizen, op ons gezin en gezellige momenten.
Maar ook drie vrouwen met een enthousiasme voor ondernemen, een oog voor marketing en een passie voor verhuur van vakantiewoningen!

 

 

Job description


Samen met het hele team gaan we op zoek naar een veelzijdige en interessante stage. 

Omwille van Corona zal je stage kunnen lopen vanop afstand. Wat de werkomschrijving betreft zou je voornamelijk naast ons Marketing-verantwoordelijk werken. De taakomschrijving bestaat (afhankelijk van uw doelstelling) uit 4 belangrijke taken.

- Copywriting: teksten schrijven voor mailings en vooral veel blogs over reizen en vakantiebestemmingen, rekening houdend met de correcte SEO-werkwijze. 

- Marketing: Social Media opkrikken, inspireren en eventueel overnemen. Nieuwe ideeën om uiteraard meer volgers en eventuele boekingen te genereren. Ma

- Kantoorwerk: Nieuwe vakantiehuizen online plaatsen en lanceren, foto's toevoegen, nieuwe lay-out's maken voor mailings, ... 

- Vertalingen: Indien die inbegrepen is in jouw opleiding, zouden we je kunnen inschakelen voor vertalingen naar het frans en/of engels.

Wat tijdsverloop en duur betreft zijn we flexibel. 

Searched Profile

We zijn op zoek naar een gemotiveerde student(e), die op zoek is naar een veelzijdige stage. Iemand die ervaring wil opdoen in een kleiner, maar interessant bedrijf. We hebben een voorkeur voor studenten die initiatiefrijk zijn en meertalig.  ​

 

We offer

Een uitdagende en veelzijdige stage, waar je voldoende vrijheid zal krijgen om veel bij te leren, maar uiteraard met persoonlijke ondersteuning. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships