Back to all Internships

Thumb

Internship

Wervik

Frederic Mahieu

Marketing Manager - Social media communication & growth marketeer - startdatum : ASAP!!

Company description


Op maat gemaakte reproducties van klassieke meubels zijn het stokpaardje van ons bedrijf en samen met onze partner kunnen we elke stijl, afmeting en afwerking aan. Samen staan we garant voor een meubelstuk dat goed ontworpen is, maar ook perfect tot zijn recht zal komen in de ruimte. Daarnaast moet het meubelstuk op zichzelf ook een harmonieus geheel zijn.

Een tweede activiteit is het vergulden van objecten. Als erkend ambachtsman gaan wij heel verschillende objecten van bladgoud gaan voorzien.

Wij zijn actief op een high-end markt van exclusief meubilair. Dit is dus een heel specifiek publiek dat op de juiste manier moet worden aangetrokken. Onze producten kan je terugvinden in ambassades, prachtige villas, sublieme kastelen, bij koninklijke families.

Furniture & Artcrafts is een éénmanszaak die graag een jonge student met goesting een heel uitdagende stageplaats wil geven.

Job description


 

Met allerhande marketing & communicatietools is het de bedoeling om tijdens je stage te zorgen voor naamsbekendheid, branding en vnl. groei van onze omzet.

 • Je zorgt voor een always-on communicatie op onze social media kanalen die kadert binnen een bredere strategie. Je maakt slim gebruik van correcte technieken en manieren om de juiste doelgroepen met jouw boodschap te bereiken. Je helpt mee aan de uitbouw en naambekendheid van ons merk en rapporteert ook rechtstreeks met de zaakvoerder.
 • Je zorgt ervoor dat door jouw communicatie en marketingskills, potentiële klanten interesse krijgen in ons merk, en ons contacteren om samen te werken, distributeur te worden en zo ons merk en omzet te doen groeien.
 • Je laat niet na om opgedane kennis te delen en voorstellen te doen als dit ons kan helpen. 
 • Je stelt ons aantrekkelijk voor op social media, website, bent desnoods bereid om in samenwerking met zaakvoerder de nodige content hiervoor te adviseren/creeëren. 
 • Er wordt een plan opgesteld, om tijdens je stageperiode, een bepaald resultaat te bekomen en bent dan ook volledig vrij om voorstellen te doen voor nieuwe initiatieven, eventueel betaalde marketing, ... we luisteren en bespreken graag je voorstellen.
 • Uiteraard is de stagair steeds vrij om onze gehele zaak qua marketing/presentatie/video/... onder de loep te nemen. elk voorstel is steeds welkom en is absoluut bespreekbaar.
 • Daarnaast zijn er nog veel dingen waar een stagiair ons bij kan helpen:
  -    Onze website in Wordpress gaan analyseren en aanpassingen maken waar nodig
  -    google analytics
  -    search console
  -    Favicon creation
  -    SEO
  -    Branding
  -    Mailchimp
  -    Beheren van onze sociale media
  -    Blog setup + schrijven adviseren van artikels
  -    Heatmap analysis
  -    Keywords analysis (ook van concurrenten)
  -    “scouting” voor agenten/distributeurs/e-commerce
  -    campagne voor het opbouwen van een email database.
  -    customer testimonials opzetten op de website
  -    ons registreren op e-commerce websites van luxe meubilair of websites met veel “traffic” om backlinks en zichtbaarheid te verwerven.
  -    optimalisatie van onze social media kanalen
  -    Installatie van de facebook pixel
  -    samenwerking met “influencers” en “micro-influencers”
  -    snelheid van de website optimaliseren
  -    en nog vele andere onderdelen van het marketing pakket : internal linking, content expansion, keyword mapping, website usability/credibility/accessibility/user engagement
  -    ...
   

Searched Profile

We zoeken een student(e) met

 •  pit en goesting,
 •  een goeie werkattitude,
 •  gestructureerd,
 •  te vertrouwen,
 •  met een goeie brok zelfstandigheid,
 •  creatief,
 •  taalvaardig
 •  Communicatief
 •  die graag zijn ideeën deelt en helpt
 •  die een uitdaging durft aan te gaan om als stageproject onze marketing/social media te adviseren en uit te voeren met als doel het exponentieel vergroten van ons klantenbestand door attractieve en gerichte marketing. 

Verloning in onderling overleg bespreekbaar. Neem gerust contact op voor verdere info. Wij zijn heel flexibel en veel is bespreekbaar.

We offer

Wij bieden een stageplek aan waar de samenwerking direct met de zaakvoerder gebeurt en waar je met je competenties, motivatie en werkkracht echt een gigantisch verschil kan maken. Uiteraard kan je bij ons op kantoor werken (dat vereenvoudigt communicatie) maar je mag ook af en toe van thuis/kot werken. Wij kiezen voor eerlijkheid, oprechtheid en resultaat maar geven daar ook graag vertrouwen voor terug. Uiteraard wordt er op regelmatige basis overlegd zowel telefonisch, via email, maar komen we ook geregeld samen om nieuwe of doorgedrevener acties te bespreken. 

 

Ons bedrijf kent op marketing-vlak heel wat uitdagingen en als stagiair krijg je van ons het gehele pakket in handen, mag je ons volledig vrij gaan adviseren. We stellen samen een plan op dat jij dan gaat uitwerken en dat we op regelmatige basis samen bespreken/evalueren en desnoods bijsturen.

 

Kortom : als stagiair krijg je de kans om je kennis toe te passen en bij bewijs van resultaten kan de stageplaats uitgebreid worden naar vakantiejob of freelance.

 

Ben je als student geïnteresseerd of heb je nog meer vragen over ons bedrijf en de stageplaats, stuur ons dan zeker en vast een bericht of neem telefonisch met ons contact. Steeds welkom voor een verkennend gesprek bij ons op de zaak of bij u ter plaatse. Verloning in onderling overleg.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read