Back to all Internships

Thumb

Internship

Hoegaarden

A&C Systems

Marketing Stagiair

Company description

A&C Systems, distributeur van consumentenelektronica, opgericht in 1991, levert smartphones, tablets, navigatiesystemen, dect en bijhorende accessoires aan de Benelux markt. De laatste jaren bieden we eveneens meer en meer diensten aan alsook oplossingen om iedereen vlot toegang te geven tot onze producten en diensten (op IT, financieel, sales, marketing en logistiek vlak). Enkele voorbeelden van diensten zijn TAPME®, playdis® en myactions®. We stellen 125 mensen te werk in meer dan 50 verschillende functies en realiseerden in 2018 een omzet van meer dan 260 miljoen euro. Als sterk groeiend bedrijf behoort A&C Systems al 7 jaar op rij tot de Trends Gazellen.

Job description

Als marketing stagiair ondersteun je ons marketing team en heb je een gevarieerd takenpakket. Zo kan je ingeschakeld worden voor communicatieve opdrachten, zoals copy writing en het opstellen van in- en externe mailings. Daarnaast behoren ook digitale opdrachten tot jouw takenpakket. Denk bijvoorbeeld aan de opmaak van banners, het aanbrengen van social media content, advertising… Verder help je ook met de optimalisatie van de gebruikerservaring van onze websites en applicaties (UX/UI). Hier zal je nauw samenwerken met onze marketeers en het customer service team om de juiste vertaling te maken van de wensen van de klant. 

Searched Profile

Jij bent onze ideale marketing stagiair als je...

... een opleiding volgt aan de hogeschool of universiteit in de richting marketing of communicatie.
… beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je ook enthousiast, creatief en heb je een hands on mentaliteit.
... bekend bent met Google Ads en Google Analytics. Je bent strategisch sterk in het bedenken, uitvoeren en evalueren van campagnes.
...vlot communiceert in het Nederlands, een goede kennis Frans en Engels is een nice to have.

We offer

A&C Systems biedt jou de kans om ervaring op te doen in een gezonde, innovatieve en inspirerende organisatie waar openheid en toewijding centraal staan. Jouw collega’s zijn dynamische mensen die dagelijks hun grenzen verleggen om samen de doelstellingen te halen. A&C verzorgt daarnaast heel wat initiatieven die jouw leven makkelijker en aangenamer maken. Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste personen die deze visie met ons delen: mensen die hun verantwoordelijkheid nemen, mensen die trots zijn op hun werk, mensen zoals jij!

Bovendien zijn files verleden tijd, want je werkt dichtbij huis in Hoegaarden en kan genieten van enkele dagen thuiswerk per week.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read