Back to all Internships

Thumb

Internship

Kortrijk

My Add On

My Add On is op zoek naar een Copywriter / journalist

Company description


My Add On ontwikkelt innovatieve & trendy producten om krukken, rolstoelen en rollators comfortabeler, praktischer & mooier te maken. Wij geloven in empowerment & inclusie en denken weg van stigmatisatie. Het is onze doelstelling om personen met een fysische beperking, zowel tijdelijk als permanent, te helpen bij hun dagelijkse uitdagingen en oplossingen te vinden voor hun problemen.

Job description

Als stagiair ben je verantwoordelijk voor het uitschrijven van de content van My Add On onder begeleiding van de Marketing & Sales verantwoordelijke. Je gaat samen met het team op zoek naar boeiende en relevante content en zet deze om in eigen artikels, blogposts, social media posts, nieuwsbrieven enz. 

Naast het zoeken naar relevante content, ben je ook bereid om interviews af te nemen bij gebruikers en experten waarmee het bedrijf samen werkt en hun verhaal in beeld te brengen op een frisse manier. 

Bij de lancering van nieuwe producten, help je mee met de content creatie voor de website en het opstellen van PR berichten. 

Searched Profile

  • Je bent een journalist of copywriter (in spé) en het is jouw passie om boeiende & inspirerende verhalen foutloos te schrijven
  • Je bent vertrouwd met SEO & SEO optimalisaties 
  • Je bent creatief en vertaalt deze creativiteit ook in je teksten 
  • Je hebt een kennis van social media
  • Je bent hands-on 

We offer

Een hippe start-up die reeds een mooie naamsbekendheid heeft opgebouwd dankzij het winnen van meerdere design & innovatie awards. We staan aan de voor-avond van een internationalisering met heel veel nieuwe producten die gelanceerd worden. Jij maakt integraal deel uit van het team en je krijgt eigen verantwoordelijkheden. Verder word je begeleid door de Sales & Marketing verantwoordelijke, Félice, die zelf geniet van meer dan 10 jaar bedrijfservaring opgedaan binnen nationale & internationale reclame agentschappen. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read