Back to all Internships

Thumb

Internship

Mechelen

Office management

Company description

Bij Armonea geloven we dat het belangrijk is om van het leven te genieten, ongeacht onze leeftijd. Dus kijken we met een positieve blik naar leeftijd, naar wat mogelijk is in plaats van wat niet meer mogelijk is. Telkens met het besef dat iedereen uniek is, met zijn of haar verhaal, wensen en noden.

In al onze woonzorgcentra, assistentiewoningen en residenties hebben we één missie: “Senioren helpen genieten van leef-tijd, op de manier die hen het beste past.”

De Armonea missie vertaalt zich dan ook in de waarden waar elke Armonea medewerker in elk van onze site naar streeft. 

Armonea bestaat uit 85 sites en een hoofdzetel. Deze stage zal plaats hebben in de hoofdzetel.

Job description

Wil je graag meer pit geven aan je opleiding door in te stappen in een leerrijke en diverse stage? Wil je je sociale, administratieve en analytische skills inzetten om jezelf en Armonea te helpen groeien?  Keep on reading!

- Ben je administratief sterk en hou je van variatie?
- Zie jij je nieuwe oplossingen bedenken én uitvoeren die tot een betere organisatie leiden?
- En voel je je aangesproken tot de zorgsector?

Kies dan voor een stage bij Armonea en proef van het leven als professional, waarbij je elke dag bijdraagt tot een kwalitatieve zorgverlening! 

 

Je krijgt de kans om in overleg met de Office Manager onderstaande projecten (eventueel eindwerk) mee uit te werken/ ondersteunen:

Lean office management o.a. informatiestromen en administratieve processen optimaliseren (dataflow), het archiveringsproces vereenvoudigen en efficiënter maken, …
Ad hoc komen er mogelijk nog heel wat andere zaken op je af : digitale initiatieven mee vorm geven zoals E-learnings, interne communicatie, het bijstaan van collega’s in administratieve taken, uitwerken van een efficiënt voorraadbeheer, uitwerken nieuwe receptie flow inclusief ervaring opdoen door een aantal uren receptie,…

Heb je daarnaast nog specifieke kwaliteiten of interesses (bv. een creatieve pen, analytische mind, grafische skills …), dan gaan we zeker samen op zoek naar lopende projecten waarbij dit van pas komt. 

Searched Profile

Jouw profiel

… een office management-gerelateerde opleiding volgt of die veel voldoening haalt uit (een goede) organisatie en structuur 
… hands-on en proactief te werk gaat
… zelfstandig kan werken
… een ondernemende mindset heeft
… sociaal en open minded is
… een goede kennis van de meest courante office-toepassingen (goede excel-kennis)
… een goede portie teamspirit heeft
… kennis Nederlands & Frans & Engels

We offer

We bieden aan

Armonea biedt jou een boeiende, uitdagende en leerrijke stageplaats, waarbij je in contact komt met allerlei departementen (HR, Training & Development, Finance, Aankoop, Operations,…). Je wordt ondergedompeld in diverse echelons van onze organisatie.

Je krijgt ook de kans om, in samenspraak, je eigen kwaliteiten in te zetten om zo een steentje bij te dragen aan een kwalitatieve zorgverlening voor onze bewoners. 

Het aantal uren, dagen en weken spreken we onderling af en is flexibel op basis van het uurrooster van de kandidaat.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read