Back to all Internships

Thumb

Internship

Antwerpen

Overamstel Uitgevers NV

Office manager/social media stagiair(e) uitgeverij Antwerpen

Company description

Overamstel uitgevers bestaat uit de volgende uitgeverijen: Carrera, Inside, Hollands Diep, Horizon, Lebowski, Moon en The House of Books. Met deze uitgeverijen is Overamstel uitgevers actief binnen vrijwel alle genres: literatuur, sportboeken, thrillers, kinderboeken, kookboeken en geschiedenis.

Overamstel uitgevers is de trotse uitgever van onder anderen: Daphne Deckers, Kim van Kooten, Hugo Borst, Joost Zwagerman, Tess Gerritsen, Myrthe van der Meer, Claudia de Breij, Susan Smit, Heleen van Royen, Matthijs van Nieuwkerk, Dave Eggers, Michel van Egmond, Arnon Grunberg, Graham Swift, Zia Haider Rahman, Niccolo Ammaniti, Thomas Acda, Max Hastings, Carry Slee, Agatha Christie, Sophie Kinsella, John Williams, Busser & Schroder, Johan Op de Beeck, Clive Cussler en Anthony Doerr.

Job description

Voor onze afdeling in België zijn we op zoek naar een allround stagiair(e): van office manager tot social media expert. Je ondersteunt de collega’s van de redactie, maar ook die van PR&marketing en onze sales afdeling. Je takenpakket bestaat onder andere uit het bedenken van sociale media- en andere marketingcampagnes, assistentie bij auteursbezoeken en boekpresentaties en office management.

Searched Profile

Een grote liefde voor boeken is een plus maar geen must. Je bent vooral een manusje van alles met een hands-on mentaliteit en weet van aanpakken. Je kan zelfstandig werken en vlot communiceren. Daarnaast heb je organisatorische skills en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

We offer

Een fijne stageplek in het centrum van Antwerpen. Je wordt met open armen ontvangen door een klein team. Omdat je overal bijspringt krijg je de kans om enorm veel bij te leren. De stageperiode (deeltijds) is bespreekbaar. We voorzien een tussenkomst in de vervoersonkosten.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar internships

 • =job.status_text

  Internship Content Marketeer

  The House of Spark Internship
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: All study levels Regime: Full Time